REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Kadjar, primul crossover Renault în segmentul C, lansat la Constanţa. Directorul Olteanu: „Este o maşină pe care şi eu mi-o doresc”

Kadjar, primul crossover Renault în segmentul C, lansat la Constanţa. Directorul Olteanu: „Este o maşină pe care şi eu mi-o doresc”

Replica API 26 iunie 2015 | 19:53 1111

Dezvăluiri neaşteptate în cadrul unui eveniment de marcă

Dezvăluiri neaşteptate în cadrul unui eveniment de marcă

Echipa Renault din Constanţa a sărbătorit 25 de ani de existenţă pe piaţa auto din România printr-un eveniment special. Renault a reuşit să-şi completeze gama de crossovere cu noul Kadjar, disponibil acum în Constanţa. „Iată, în familia noastră mai adăugăm o zi importantă. Îmi aduc aminte că acum 25 de ani, la 05.25, eram arestat în Gara de Nord, când coboram din tren, de către minerii aduşi în 13 iunie în Bucureşti. Motivul? Eram îmbrăcat ca astăzi: cămaşă, costum, cravată şi aveam o geantă diplomat în mână. Pentru asta am fost suspect şi reţinut. De fapt, era prima zi de existenţă a unei societăţi pe care o sărbătorim astăzi. (…) Aveam autorizaţia primăriei ca să dăm drumul la treabă. Nu ştiu când au trecut aceşti 25 de ani. Cum mă simt? Mă simt foarte bine. Kadjar (…) Mi-am propus să aduc la Constanţa Renault, foarte mulţi erau sceptici, iar acum constatăm singuri că nu a fost în zadar. Motivul pentru care v-am invitat aici este acela de a descoperi împreună noul Renault Kadjar. O maşină care răspunde la cel mai înalt grad de tehnologie ultramodernă. Lansarea Renault este încă o bucurie”, a declarat Constantin Olteanu, directorul Reprezentanţei Dacia Renault Nissan Constanţa.

Ce aduce nou pe piaţa auto această maşină? Răspunsul l-am aflat tot de la directorul Olteanu: „Aduce nou, ca să spun aşa, un mod mai plastic. Tehnologia şi rafinamentul francez este prezent, combinat cu realizările de vârf ale grupului Renault, în alianţă cu Nissan”. Tot directorul Constantin Olteanu ne-a dezvăluit ce are special noul Kadjar şi de ce ne-am dori să conducem o astfel de maşină. „Pentru că astăzi nu se găseşte o maşină mai performantă decât cea de faţă. Este ca atunci când te-ai odihni în sufragerie. Este o maşină pe care şi eu mi-o doresc. Aceasta este maşina cu care voi circula eu de mâine. Mă obligă şi poziţia şi constructorul, să umblăm cu cea mai performantă maşină a grupului”, a conchis directorul Reprezentanţei Dacia Renault Nissan Constanţa. Primul crossover Renault în segmentul C, Kadjar se distinge printr-un design exterior fluid și atletic și un interior rafinat. Renault Kadjar oferă conectivitate avansată cu sistemul R-Link 2 și o experiență plăcută la bord prin echipamente inovatoare și practice. Renault Kadjar propune trei motorizări Energy, ce vizează leadership-ul în segment în ceea ce privește consumul și emisiile reduse de CO2. Kadjar este un crossover cu ADN Renault, construit pe o platformă comună a Alianței. Prețurile pentru Renault Kadjar pornesc de la 18.200 euro, cu TVA inclus, pentru versiunea Life Energy TCe 130. Oferta specială de lansare, prin programul RABLA 2015, pornește de la 15.750 euro, TVA inclus, pentru versiunea LIFE Energy TCe 130. Noul model este lansat în rețeaua comercială Renault printr-o amplă campanie de promovare on-line și în showroom-urile Renault, în perioada 25-28 iunie. Încurajat de succesul înregistrat de Captur pe piața internațională, poziționat ca lider de vânzări în segmentul B în Europa la finalul anului 2014, cu peste 178 000 de unități vândute, Renault confirmă odată cu lansarea noului Kadjar, o dinamică puternică a planului de produs, dar şi viziunea asupra modelelor crossover. Cu noul Renault Kadjar, Renault continuă explorarea unui nou segment de piață (C), marcat de un ritm de creștere accelerat în ultimii ani și își completează gama de crossovere alături de Captur (segment B) și Koleos (segment D).

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218