REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

„KAMIKAZE” pe șoselele din județul Constanța: ȘOFERI FĂRĂ PERMIS sau BEȚI PULBERE!

„KAMIKAZE” pe șoselele din județul Constanța: ȘOFERI FĂRĂ PERMIS sau BEȚI PULBERE!

Replica API 20 mai 2019 | 00:15 330

Sfârșiturile de săptămână umplu șoselele de șoferi care se urcă la volanul unor autoturisme radiate din circulație, fără a avea permis auto sau fiind sub influența băuturilor alcoolice. Fără să țină cont de faptul că reprezintă un pericol pentru viața altora și inclusiv pentru viața lor. În consecință, nu trece week-end fără ca polițiștii să întocmească zeci de dosare penale pentru infracțiuni la Codul Rutier. La fel s-a întâmplat și în acest sfârșit de săptămână, în care polițiștii au verificat drumurile din județul Constanța, inclusiv cele mai ferite!

În această dimineață, în jurul orei 06.15, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Poarta Albă, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Murfatlar, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool în aerul pur expirat.

Astfel, sâmbătă, 18 mai a.c., în jurul orei 10.30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație, pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian.

La data de 18 mai a.c., în jurul orei 13.30, poliţişti din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tineretului din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 18 mai a.c., în jurul orei 22.30, poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 392, dinspre localitatea Movila Verde către Plopeni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 18 mai a.c., poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Movila, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 1,10 mg/l alcool în aerul pur expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 18 mai a.c., în jurul orei 15.30, poliţişti din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Buruinței din localitatea Tuzla, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,76 mg/l alcool în aerul pur expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 22.00, poliţişti din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Săcele, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool în aerul pur expirat. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MILITIENI PRUOSTI LA HURSOVA NU STIE SA SE DUCE CA AICI NOI SANTEM REGILE CIURCULATIEI CU VITEZA COSIE FARA CARNETE CU BAUTURA LINGA NOI CU VOLAN PE DREAPTA SI NUNERE ISPIRATE MUIE PULITIA ROTIERA
1
0
pe la Techirghiol cind mai ajungeti ca iara umbla Singhi beat prin oras cu autobuzul ala negru vw
7
1
Toti taranii obositi. Va dau eu 10 lei de taxi saraciilor.
6
3
Fac intentionat ca la bulau traiesc mai bine decat acasa!
10
0
Condamnati in regim de urgenta si sa primeasca destui ani de detentie pentru a avea timp sa reflecte ca pe viitor sa nu mai incalce legile . Grav este ca foarte multi circula drogati . Sper ca vom auzi ca sunt prinsi si cei drogati .
13
2
Pai...in Constanta cand???Pe la cluburi si prin Mamaia e jale spre dimineata.Sau...rutiera are consemn sa nu deranjeze pe "cineva"?!?!?
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218