REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Kamikaze prin Mamaia: ba pe contrasens, ba pe sensul giratoriu! VIDEO

Kamikaze prin Mamaia: ba pe contrasens, ba pe sensul giratoriu! VIDEO

Replica API 9 martie 2018 | 23:04 687

Participanții la traficul rutier de la malul mării au surprins, în dimineața de joi, 8 martie, un șofer care a încercat, cel mai probabil, să guste din viața de pilot. Pe imagini se poate observa cum cel de la volanul autoturismului marca Dacia gonește prin Mamaia, pe drumul Năvodari – Constanța, încearcă să depășească peste linia dublă continuă și astfel intră pe contrasens. Revine pe sensul lui de mers, dar continuă să apese accelerația, ”ciupește” un pic și din sensul giratoriu și tot așa, întregul său traseu putând fi comparat cu o pistă de curse. Filmulețul a fost postat pe grupul de Facebook InfoTrafic Năvodari, iar mulți dintre cei ce l-au văzut au precizat că nu li se pare normal un astfel de comportament în trafic. Bineînțeles că au fost și persoane care i-au luat apărarea șoferului din Dacie, spunând că nu e atât de grav ce a făcut și că orice șofer ar putea face așa ceva. Voi ce părere aveți?

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar ai gresit soseaua.
2
0
Se crede el mare shmecher...
2
0
Asta-i nimic.
2
0
Ce sofer cretin...cu ce vrea el sa faca raliuri.. cu o dacie care cand apesi acceleratia mai mult merge cu spatele decat cu fata...hahaha ce panarama de sofer...cum se gandea el ca poate depasi pe linie dubla continua si mai si semnalizeaza prostia comisa, in spatele unei masini care cu siguranta trage ceva mai tare decat aceasta dacie...cel din fata evident ca a piscat un pic acceleratia si n-a lasat cretinul sa treaca...Doamne ce prostalai pe lumea asta...ca sa nu mai zic ca e un adevarat pericol doar pentru ca merge cu o masina de mult timp apusa si nici n-o face linistit...
2
0
Carutas, cine i-o fi dat carnet? O fi stiind sa scrie?
2
0
politia nu are curaj sa intervina
4
0
Ala sigur era Faruk Mutalap, ca si-a pus masina la vanzare nu mai are bani de motorina, si umbla cu break-ul... te pupa Marcela . Mancamieai coitele, cam mult vrei pe cotetul ala cu tobele alea de 2 lei.. facute pe interioarei
5
0
asta-i tot ? Habar nu aveti ce se intampla dupa 20 00 pe strazile din constanta ! Drogati rupti rupti rutpi la volan beti morti ucigasi !!!! Politia sa suga pula ca nu face nimic in pula mea ! Orasul criminalilor nesupravegheati !
10
2
Chiar nu va inteleg...in loc sa filmezi si sa postezi, nu era mai indicat sa apelezi 112, plecand de la prezumtia ca soferul este beat, drogat, nu poseda permis, este un pericol in trafic. In baza celor precizate si complacandu-te situatiei, poate maine citim ca soferul unei dacii a omorat pe cineva.
8
0
Era Dragnea la volan
9
2
si Cruduta a ouat
8
4
Foarte interesant!! stire de ultima ora.
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218