REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Kanye West spune că vrea să divorțeze de Kim Kardashian. Pe soacra sa a „poreclit-o” Kris Jong-Un

Kanye West spune că vrea să divorțeze de Kim Kardashian. Pe soacra sa a „poreclit-o” Kris Jong-Un

Replica API 27 iulie 2020 | 19:51 1194

Rapperul Kanye West a afirmat pe Twitter că a încercat să divorțeze de soția sa, vedeta TV Kim Kardashian, scrie NYPost. Despre soacra sa spune că are un comportament despotic și a poreclit-o „Kris Jong-Un”, aluzie la dictatorul care conduce cu o mână de fier Coreea de Nord.

Kanye West, Kim Kardashian

„Încerc să divorțez încă de când Kim s-a întâlnit cu Meek (n.r. rapperul Meek Mill) la Waldorf pentru „reforma închisorilor”, a scris West în mesaj, fără a oferi mai multe detalii, informează Libertatea.

Luni noaptea West a postat mai multe mesaje pe Twitter care au fost de asemenea șterse, afirmând că soția sa încearcă să îl interneze într-un spital psihiatric, rapperul comparându-se cu Nelson Mandela. Kanye West a comparat-o pe soacra sa, Kris Jenner, cu liderul coreeni de Nord, poreclind-o „Kris Jong-Un”.

„Au încercat să ajungă la mine cu doi medici până la de mine”, a spus West, referindu-se la codul de asistență din California, care spune că persoanele care pot fi un pericol pentru ei înșiși pot fi plasate în centre de asistență fără voia lor.

„Kriss și Kim au scris o declarație fără aprobarea mea. O soție nu ar trebui să facă așa ceva, să fie alături de Supremația Albă.” Se pare că artistul era la studioul său din Cody, Wyoming, când a trimis tweet-urile. Acuzațiile au venit la o zi după ce Kanye West a spus pentru prima dată că reprezentanții familiei Kardashian încearcă să îl „închidă”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu degeaba ati facut cariera pe plantatiile de bumbac! Acolo este locul vostru, boraturilor!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367