REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Karl Nehammer mai dă o palmă României pe tema Schengen

Karl Nehammer mai dă o palmă României pe tema Schengen

Cristina BĂRBUCEANU 26 ianuarie 2023 | 00:00 1087

Cancelarul austriac Karl Nehammer a vizitat granița bulgaro-turcă în contextul dosarului Schengen de unde a făcut declarații care vizează inclusiv România. El a explicat de ce nu a acceptat să voteze în favoarea Bulgariei și României.

Karl Nehammer mai da o palma Romaniei pe tema Schengen

„Este clar că vetoul nostru Schengen nu este îndreptat împotriva unei țări, dar că spațiul Schengen nu funcționează și nu poate fi extins în acest moment. Pentru a putea redeschide frontierele interne, Bulgaria trebuie să fie sprijinită în protejarea efectivă a frontierelor externe”, a spus Nehammer. „Am promis sprijinul nostru pentru cererea primului ministru pentru Bulgaria de 2 miliarde de euro din bugetul UE pentru protecția frontierelor. La următoarea EUCO vom continua să milităm pentru consolidarea protecției frontierelor externe și lupta împotriva migrației ilegale. Austria este alături de Bulgaria, cerând Comisiei UE să furnizeze 2 miliarde de euro din bugetul UE pentru protecția frontierelor. Este vorba despre crearea securității pentru întreaga UE prin consolidarea frontierei externe”, a mai adăugat cancelarul. „Austria și Bulgaria sunt strâns legate la mai multe niveluri și, în special, sunt parteneri în lupta comună împotriva migrației ilegale, a contrabandei și a traficului de persoane”, a conchis Karl Nehammer, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pozitia de capra a politicienilor romani in frunte cu presedintele Werner a transformat aceasta tara in obiectul bataii de joc a oricarei javre politice din Europa cumneste acest cancelar profund corupt si spagar. Romania in febroarie trebuie sa spuna veto la orice propune Austria, Olanda sau Suedia chiar daca sunt bani ipotetici pentru intarirea granitelor. Rezultatele se vor vedea imediat.
1
0
Va mai mira de inca o palma primita de o tara condusa de hoti ce fura in gasti organizate ? Suntem ultima tara din UE la orice capitol cu exceptia salilor de jocuri si cazinourilor ....
6
0
cind este vorba de japcuit de la alte popoare nu mai sint probleme de granite. croatia a facut parte din imperiul austro-ungar, romania numai o parte. ce noroc am avut dupa 1918, cu presedintele american care a sustinut principiul autodeterminarii! uite ca imperiul ne incaleca din nou!
7
1
Asta intelege ce vorbeste? "Este clar că vetoul nostru Schengen nu este îndreptat împotriva unei țări, dar că spațiul Schengen nu funcționează și nu poate fi extins în acest moment." Croatia nu a extins spatiul Schengen??? Sau nu stie ce insemna extins?!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367