REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.1° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Kate Moss, cea mai bună vecină! Supermodelul livrează mâncare bătrânilor

Kate Moss, cea mai bună vecină! Supermodelul livrează mâncare bătrânilor

Replica API 29 iunie 2022 | 00:00 675

Supermodelul Kate Moss se pare că este printre cei mai buni vecini pe care poți să-i ai. Vedeta a început să livreze mâncare bătrânilor ce nu se pot deplasa de la domiciliu.

Kate Moss

Pentru a se pregăti pentru o posibilă nominalizare din partea Reginei Elisabeta, la Jubileul de Platină, Kate Moss a fost destul de ocupată cu acțiunile caritabile și cu dezvoltarea spiritului civic. Vedeta a livrat mâncare bătrânilor din cel mai nou cartier al ei, Cotswolds, unde s-a mutat recent, scrie click.ro.

De la viața plină de petreceri, la liniștea de la țară

Cel mai probabil, vedeta a apelat la fratele ei, Nick, care deține o furgonetă dedicată special livrării de mâncare.

Kate Moss dorește, de altfel, să-și repare greșelile din trecut. În 2005, un videoclip a circulat în spațiul online, în care vedeta era surprinsă luând droguri. De altfel, este cunoscut publicului larg că Kate Moss este o mare petrecăreață, care ar face orice pentru a se distra.

Asta ar explica, de altfel, și poziția pe care Kate Moss a avut-o în timpul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta, unde a fost invitată să petreacă alături de alte personalități memorabile din anii ‘90, într-un autobuz supraetajat.

Un vecin al vedetei a amintit că „Kate este foarte populară prin părțile astea, chiar integrându-se în această comunitate”.

„Nu are aere de superioritate și discută cu toată lumea. A început chiar să livreze feluri de mâncare bătrânilor care nu se pot deplasa.”

Kate Moss, pe coperta Vogue

Kate Moss a apărut, din nou, pe coperta revistei Vogue. Ca notă informativă, Kate Moss este prin cele mai vizibile apariții pe coperta revistei, dar de data aceasta, cu ocazia Jubileului de Platină, vedeta a purtat o îmbrăcăminte ce portretiza steagul Regatului Unit.

Chiar și așa, vedeta pare că nu dorește să renunțe la viața de la țară. Acum, după mulți ani de petrecut în fiecare noapte, e mai probabil să o vezi pe Kate Moss cum își plimbă câinii pe stradă, decât să fie prezentă într-un apartament de lux din Londra, distrându-se pe cele mai nebunești hituri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369