REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Katie Holmes şi Jamie Foxx au pozat împreună la Gala Met, după şase ani de relaţie secretă

Katie Holmes şi Jamie Foxx au pozat împreună la Gala Met, după şase ani de relaţie secretă

Replica API 10 mai 2019 | 00:00 542

Katie Holmes şi Jamie Foxx

După şase ani de relaţie secretă Katie Holmes şi Jamie Foxx şi-au făcut debutul ca pereche oficială pozând pentru prima dată împreună pe covorul roşu la Gala Met din New York de luni seară, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Deşi cuplul de actori şi-a început relaţia în 2013, când au fost surprinşi împreună în câteva ocazii de paparazzi, de abia anul trecut au început să se arate împreună în public şi să se lase fotografiaţi la evenimente mondene.

Motivul pentru care cei doi şi-au ascuns relaţia este Tom Cruise, fostul soţ al lui Katie Holmes şi tatăl fiicei sale Surie, care a obligat-o prin contract să nu se afişeze cu niciun partener după divorţ.

Documentul legal, semnat de actriţă în 2012, includea o clauză care îi interzicea orice relaţie sentimentală timp de cinci ani după la divorţ, astfel încât Katie Holmes şi-a ţinut iubitul în umbră.

Fosta vedetă a filmelor pentru adolescenţi şi laureatul cu Oscar au venit la gală însoţiţi de alte celebrităţi precum actorii Nina Dobrev, Andrew Garfield sau Julia Garner şi au renunţat la discreţie, bucurându-se de acest eveniment la care au pozat alături de alte vedete asemeni solistei hip hop Cardi B.

Cei doi au arborat ţinute complementare: Katie îmbrăcată într-o rochie lungă din voal purpură creaţie Zac Posen, iar Jamie într-un costum negru la care a asortat o pereche de pantofi purpurii, în ton cu ţinuta partenerei sale.

De acum încolo cei doi au decis să nu se mai ascundă şi au pozat împreună zâmbitori şi exuberanţi, demonstrând tuturor că sunt o pereche fericită.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce le atrage pe aceste fete frumoase la negroteii urati cu care se cupleaza ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218