REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Katy Perry, transformată de sarcină. Nu-și ascunde formele și radiază. Cum a fost surprinsă de ziua ei

Katy Perry, transformată de sarcină. Nu-și ascunde formele și radiază. Cum a fost surprinsă de ziua ei

Replica API 31 octombrie 2020 | 00:00 1323

Pe chipul celebrei artiste Katy Perry se poate citi cu ușurință bucuria de când a devenit mămică pentru prima oară. Logodnica lui Orlando Bloom a fost surprinsă de ziua ei pe străzile din Los Angeles, unde artista locuiește. Aceasta nu se aștepta ca paparazzi să o fotografieze chiar în acele clipe. Iată imaginile cu Katy Perry, la doar două luni de la nașterea fetiței lor.

Katy Perry, Orlando Bloom

Celebra artistă a hiturilor «Fireworks» și «Dark Horse» a ieșit la plimbare cu patrupedul pe nume Nugget pe străzile din LA. Katy Perry și-a suprins fanii și vecinii cu noul aspect, după ce sarcina i-a transformat trupul, însă nu pare să-i pese despre acest lucru și radiază de bucurie, scrie click.ro.

Foto Profimedia

Katy Perry a purtat haine lejere, sport, în aceeași nunață - albastru deschis, iar în picioare a purtat doar niște papuci. Nu a încercat să se ferească de paparazzi, semn că se simte în pielea ei, chiar și după ce a luat câteva kilograme în plus. Artista a radiat în ziua în care a împlinit 36 de ani.

Foto Profimedia

Orlando Bloom a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa lui

Orlando Bloom a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa lui cu Katy Perry. La început i s-a părut că seamănă cu mama ei, dar acum e clară asemănarea cu altcineva

Într-un interviu pe care l-a acordat recent în emisiunea lui Ellen DeGeneres, actorul Orlando Bloom (43 de ani) a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa pe care o are cu cântăreața Katy Perry (35 de ani). ”Când s-a născut, am spus, oh sunt eu în miniatură. Din fericire, are ochii albaștri ai lui Katy, ceea ce este perfect, apoi a început să semene cu mama mea”, a spus Bloom. Actorul a mai povestit că, atunci când Katy era însărcinată, a cântat un cântec pentru micuță. Acum, când intră în încăpere și fetița, numită Daisy, îi aude vocea, imediat se liniștește. Acest lucru îi umple sufletul de fericire.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218