REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Kaufland, primul retailer alimentar din România cu certificat internaţional de Top Angajator

Kaufland, primul retailer alimentar din România cu certificat internaţional de Top Angajator

Replica API 1 martie 2016 | 00:00 391

Sursa foto: capital.ro

Retailerul german Kaufland, numărul unu pe piaţa comerţului alimentar din România, a primit certificarea internațională ca Top Angajator acordată de Top Employers Institute din Olanda. Kaufland, numărul unu pe piaţa comerţului alimentar, a primit în acest an certificarea internațională ca Top Angajator acordată de Top Employers Institute din Olanda, potrivit unui comunicat al companiei. Este singura companie din industria de retail căreia îi este recunoscut statutul de Angajator de Top.

Kaufland avea la 1 ianuarie 2016 peste 17.000 de salariaţi activi, au spus oficialii companiei. Printre companiile din România care au obţinut deja această titulatură se numără JTI, Avon, BAT, Orange, PepsiCo, Valeo. "Obținerea acestei certificări reprezintă o recunoaștere a angajamentului companiei de a asigura un climat de lucru plăcut și propice dezvoltării profesionale a echipei sale", potrivit comunicatului.

The Top Employers Institute întreprinde anual un amplu proces menit să auditeze și să certifice companii de top din întreaga lume care demonstrează cu succes că asigură condiții optime angajaților săi în vederea desfășurării activității și atingerii obiectivelor de performanță. „Ne bucurăm de recunoașterea primită din partea Top Employers Institute care a evaluat obiectiv, strategia noastră privind politica de resurse umane. Prin intermediul acestei activități complexe de auditare au fost verificate și validate, demersurile Kaufland România de a oferi cadrul optim de lucru și de dezvoltare pentru echipa sa. Astfel, au fost evaluate direcții, precum: procesul de recrutare și integrare a noilor colegi, strategia de dezvoltare personal, managementul performanței, identificarea internă a talentelor, competitivitatea pachetului de beneficii salariale, precum și corelarea acestora cu principiile culturii organizaționale" a declarat Estera Anghelescu, Director departament Dezvoltare Personal și Employer Branding.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări. În anul 2015, Kaufland România este primul retailer alimentar ce se regăsește printre cei 100 TOP Angajatori din România, conform economica.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614