REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Kelemen Hunor: 'Armistițiu doar trei luni, refacerea alianței la începutul anului viitor'

Kelemen Hunor: 'Armistițiu doar trei luni, refacerea alianței la începutul anului viitor'

Replica API 26 octombrie 2021 | 00:00 548

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus că susține ideea unui guvern minoritar susținut de forțele parlamentare în baza unui armistițiu pe termen scurt. Declarațiile au fost făcute marți seara, la Aleph News, citat de stiripesurse.ro.

Kelemen Hunor

Kelemen Hunor a spus că este de acord cu ideea unui armistițiu politic pe termen scurt.

„Eu cred că s-ar putea merge pe varianta propusă de Nicolae Ciucă un armistițiu în următoarele trei luni de zile”, a declarat liderul UDMR.

Kelemen Hunor a explicat de ce este vorba despre o perioadă atât de scurtă. În prima parte a anului viitor PSD va fi nevoit să ia o decizie și, dacă nu depune o moțiune de cenzură, trebuie să intre la guvernare, a spus Kelemen Hunor la Aleph News.

Termenul de câteva luni este necesar pentru refacerea încrederii între foștii parteneri de guvernare.

„Se poate trece peste multe afirmații în politică... Cu timpul se poate (despre refacerea alianței- n.r.), trebuie să lași o perioadă de timp”, a adăugat politicianul.

Președintele UDMR a dezvăluit de ce nu a susținut guvernul propus de Dacian Cioloș: liderul USR nu l-a contactat pe această temă!

„Dacă nu mă cauți, nu mă întrebi... a fost doar o întâlnire în trei... apoi m-a sunat de ziua mea și mi-a spus la mulți ani... cred că avea impresia că dacă liberalii acceptă, acceptăm și noi”, a dezvăluit Kelemen Hunor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce vrajeala are asta,cica"termenul de cateva luni este necesar pentru refacerea increderi intre parteneri de la guvernare",adica nu este din cauza crizei COVID si cu faptul ca vine iarna cu preturile majorate peste tot.
0
0
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218