REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Kelemen Hunor: Dan Voiculescu nu a avut nici un cuvânt de spus în coaliţia de guvernare

Kelemen Hunor: Dan Voiculescu nu a avut nici un cuvânt de spus în coaliţia de guvernare

Replica API 11 august 2014 | 00:00 150

UDMR se leapădă de Dan Voiculescu. Liderul formaţiunii, Kelemen Hunor, a declarat la Covasna că fondatorul Partidului Conservator nu a avut nici un cuvânt de spus în coaliţia de guvernare.

În plus, din partea conservatorilor, Daniel Constantin a fost cel care a purtat negocierile. Kelemen Hunor a mai arătat că, în opinia sa, viitorul televiziunilor din trustul Intact nu se află în pericol.

"Domnul Voiculescu nu este partener de coaliţie. Eu am mai spus de câteva ori, când au fost fel de fel de întrebări, că atunci când stau de vorbă cu Daniel Constantin niciodată nu am avut impresia şi nu am impresia că vorbesc cu altcineva. Deci, din acest punct de vedere, eu consider că în politică, în coaliţie, Voiculescu nu a avut nici un cuvânt de spus (...). De fiecare dată când am discutat în coaliţie am discutat în patru: Victor Ponta, Daniel Constantin, Gabriel Oprea şi cu mine, nu altcineva", a declarat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor la abăra de vară SIC Feszt de la Covasna.

În plus, liderul formaţiunii politice nu a vrut să discute despre sentinţa pe care a primit-o Dan Voiculescu în dosarul ICA.

"Nu comentez eu decizia instanţei, nu cunosc detalii. Vă spun foarte sincer că nu urmăresc procesele penale în presă, eu cred că procesele de orice natură trebuie duse de la început până la capăt în sălile de tribunal şi nu în presă. Deci, nu comentez nici procesul, nici sentinţa. (...) Justiţia trebuie să fie respectată, dar, în acelaşi timp, trebuie să existe şi responsabilitate la nivelul Justiţiei pentru tot ce înseamnă funcţionarea Justiţiei, pentru că nu poţi să dai vina pe moguli sau pe alţii când curg informaţiile în faza în care nu sunt publice", a mai spus liderul UDMR.

Kelemen Hunor a mai spus că, în opinia sa, nu există o ameninţare reală la adresa posturilor de televiziune din trustul Intact.

sursa: B1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102