REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Kelemen Hunor: Lista Cabinetului Cîţu - făcută de PNL, cel mai probabil, cu gândul de a fi respinsă de Parlament

Kelemen Hunor: Lista Cabinetului Cîţu - făcută de PNL, cel mai probabil, cu gândul de a fi respinsă de Parlament

Replica API 29 februarie 2020 | 00:00 468

Kelemen Hunor

Liberalii au întocmit lista noului Cabinet cu intenţia de a fi, cel mai probabil, respinsă de Parlament, deoarece ''nici măcar nu au negociat, nu s-au interesat dacă cineva ar susţine'' o astfel de componenţă, a declarat vineri preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

"Am văzut această listă şi am o singură concluzie: ei în continuare doresc un guvern monocolor PNL, nu se gândesc la un guvern de coaliţie de niciun fel şi bănuiesc că doresc în continuare să fie respinsă această listă, acest Cabinet, fiindcă nici măcar nu au negociat, nu au sunat, nu s-au interesat dacă cineva ar susţine o astfel de listă. Deci concluzia mea este că această listă este făcută cu gândul de a fi respinsă. Nu ştiu dacă se va întâmpla, dacă va primi votul de învestitură, dar altă concluzie nu pot să formulez. S-ar putea să şi treacă, depinde de PSD, s-ar putea să primească votul de învestitură, şi atunci ei vor guverna până la alegerile la termen, dar intenţia lor sigur este să fie respinsă lista", a explicat liderul UDMR, potrivit Agerpres.

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a anunţat că în cursul zilei de vineri vor fi depuse la Parlament lista Cabinetului şi programul de guvernare.

"Vom depune astăzi în Parlament lista Cabinetului şi programul de guvernare", a spus Cîţu, precizând că singura modificare în Cabinet este propunerea ca Lucian Heiuş să ocupe portofoliul de la Finanţe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Kelemen, dispari de pe fata Pamantului, ungur borat!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369