REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Kelemen Hunor s-a DEZLĂNȚUIT după demisia lui Ciolacu și cea a parlamentarilor USR

Kelemen Hunor s-a DEZLĂNȚUIT după demisia lui Ciolacu și cea a parlamentarilor USR

Replica API 25 noiembrie 2020 | 23:25 1918

Demisia lui Marcel Ciolacu din Parlament și cea a senatorilor și deputaților USR pentru a rezolva problema pensiilor speciale reprezintă „ un populism ieftin și nu rezolvă absolut nimic”, declară președintele UDMR, Kelemen Hunor.

„Singura soluție echitabilă și corectă dacă vrem să vorbim despre pensiile speciale este ștergerea, abrogarea tuturor pensiilor, inclusiv pensiile magistraților și pensiile foștilor securiști, ofițerilor. Restul este un populism ieftin și nu rezolvă absolut nimic. Trimiteți-i pe domnul Ciolacu și pe cei de la USR la doamna Violeta Alexandru, la Ministerul Muncii, să le explice cum se calculează pensiile. Deci ei nu renunță la nimic, așa cum nu a renunțat domnul Ciolacu nici acum patru ani la nimic, când și-a dat demisia cu o zi înainte de terminarea mandatului, nu va renunța nici acuma la nimic, nici el, nici cei de la USR”, afirmă la RFI Kelemen Hunor, conform Mediafax, citat de stiripesurse.ro

Liderul UDMR spune care este „singura soluție echitabilă” la problema pensiilor speciale: „Noi când am propus ștergerea tuturor pensiilor, inclusiv ale magistraților și foștilor lucrători ai Securității, USR a votat împotrivă. Deci asta este singura soluție echitabilă și corectă, ștergem toate pensiile speciale și pensiile de serviciu, așa cum am propus noi încă de anul trecut”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CE NUME ROMANESC ARE ASTA ... ALT HOT ! ROMAN ADEVARAT ...
0
0
voteaza dk
1
0
Pensia de serviciu nu poate fi taiata este un derept al omului care a muncit si contribuit nu stiti ce vorbiti este singura pensie care nu poate fi taiata
2
1
Votati anularea pensiilor speciale. Cum ati stiut sa le aprobati, asa sa le si anulati.
8
0
da uite ce repede a sarit ca ars fara sal intrebe nimeni sa se bage in seama singur oare de ce
5
0
trebuie taiate TOATE PEMSIILE SPECIALE SI PENSIILE DE SERVICI si iesirea la pesie sa fie pentru toata lumeala 65 ani barbatii respectiv 63 femeile, de aici in functie de vechime si contributii sa se scada nr. anilor!!!
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367