REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Kelemen Hunor: UDMR va vota pentru învestirea Guvernului Cioloș

Kelemen Hunor: UDMR va vota pentru învestirea Guvernului Cioloș

Replica API 17 noiembrie 2015 | 00:12 189

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, că parlamentarii formațiunii sale se vor regăsi în majoritatea cu care noul Guvern urmează să fie învestit în Parlament, adăugând că dorește continuată consultarea cu guvernanții pe proiecte punctuale.

"Votul urmează imediat în grupurile noastre reunite, dar pentru învestitură eu nu văd nicio problemă. Probabil că va fi o majoritate extrem de mare în care ne vom regăsi și noi mâine la vot", a afirmat președintele UDMR, la finalul discuțiilor purtate cu Dacian Cioloș.

Kelemen Hunor a arătat că la discuțiile cu Dacian Cioloș s-a intrat în amănunte în ceea ce privește prioritățile.

"Într-adevăr, putem spune că în perioada următoare și în acest an de zile, până la alegerile parlamentare, pot fi creionate niște reforme extrem de importante. Și în cazul în care nu pot fi toate aceste inițiative duse până la bun sfârșit, direcția și profunzimea reformelor oricum va fi arătată. Noi considerăm că în acest moment este extrem de importantă recâștigarea încrederii cetățenilor, inclusiv a comunității maghiare, în administrația centrală, și noi considerăm că economia, problemele economice, problemele fiscale trebuie gândite în așa fel încât bunăstarea fiecărui om să fie asigurată", a spus președintele UDMR.

Kelemen Hunor a adăugat că, după votul de învestitură, UDMR așteaptă în continuare consultări cu guvernanții pe proiecte punctuale.

Președintele UDMR a precizat că votul din grupurile parlamentare reunite ale Uniunii a fost dat cu mare majoritate pentru învestirea Guvernului Cioloș.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367