REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Kim Kardashian, anunţată în direct la emisiunea sa de reality show că ar putea avea lupus

Kim Kardashian, anunţată în direct la emisiunea sa de reality show că ar putea avea lupus

Replica API 11 septembrie 2019 | 00:00 654

Kim Kardashian, foto cosmopolitan.com

Vedeta de televiziune Kim Kardashian s-a prăbuşit când a fost anunţată că un test de anticorpi a ieşit pozitiv şi că ar putea avea lupus, un moment care a fost transmis în direct la începerea noului sezon al emisiunii sale de reality show, relatează EFE.

Kim Kardashian dezvăluise anterior că suferă de mai mult tip de diferite simptome legate de artrită, una din consecinţele cele mai comune provocate de lupus.

Însoţită de sora sa, Kylie Jenner, vedeta a povestit că o dureau articulaţiile, avea dureri de cap şi oboseală generalizată.

Judecând după simptome, ea a crezut că suferă de artrită reumatoidă, prin urmare a decis să se adreseze unui profesionist.

După cum a povestit chiar ea în emisiune, şi-a contactat medicul şi după ce a făcut nişte teste medicale i s-a comunicat că analizele de sânge au relevat anticorpi asociaţi bolii lupus şi artritei reumatoide.

După apelul primit de la medic, Kardshian s-a prăbuşit în lacrimi.

În pofida alarmei, medicul i-a explicat că rezultatul testului nu înseamnă că suferă obligatoriu de aceste boli, ci că are anticorpi ai acestor boli, ce par "adormiţi" şi care s-ar putea dezvolta în viitor, sau sa-şi menţină actuala condiţie şi să nu dezvolte afecţiunea.

Nu este prima oară când vedeta îşi împărtăşeşte problemele medicale cu publicul, care a aflat din alte emisiuni despre psoriazis sau despre complicaţiile din timpul celor două sarcini. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102