REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Kim Kardashian, criticată pentru o escapadă pe o insulă tropicală la împlinirea vârstei de 40 de ani

Kim Kardashian, criticată pentru o escapadă pe o insulă tropicală la împlinirea vârstei de 40 de ani

Replica API 29 octombrie 2020 | 00:00 1228

Vedeta de reality-show Kim Kardashian a stârnit marţi un val de reacţii negative pe reţelele de socializare după ce a închiriat un avion privat, în plină pandemie de coronavirus, pentru a sărbători împlinirea vârstei de 40 de ani pe o insulă tropicală, alături de cei dragi, relatează AFP, citată de Agerpres.

Kim Kardashian, Kanye West

"Înainte de COVID-19, cred că niciunul dintre noi nu s-a bucurat cu adevărat de luxul de a putea călători şi de a fi împreună cu familia şi prietenii într-un mediu sigur", a scris ea, publicând fotografii din "călătoria în care am putut pretinde, pentru o scurtă perioadă de timp, că lucrurile sunt normale".

Potrivit site-urilor tabloide E! şi TMZ, Kim Kardashian a plecat alături de surorile ei Khloe, Kourtney şi Kendall Jenner la bordul unui avion Boeing 777 din Los Angeles către Tahiti.

Alături de invitaţi s-a aflat şi soţul lui Kim, rapperul Kanye West.

"Am dansat, am mers cu bicicleta, am înotat în apropiere de balene, am mers cu caiacul, am urmărit un film pe plajă şi multe alte lucruri. Îmi dau seama că pentru majoritatea oamenilor este ceva inaccesibil în acest moment, aşa că, în momente ca acestea, pot vedea ce viaţă privilegiată am", a recunoscut vedeta.

Petrecerea de lux şi publicitatea pe care şi-a făcut-o vedeta cu ocazia împlinirii a 40 de ani nu au fost pe gustul tuturor, mulţi internauţi considerându-le extrem de nepotrivite şi lipsite de compasiune în aceste vremuri de criză economică şi sanitară.

"Minunat, oamenii au fost nevoiţi să-şi ia rămas bun la telefon de la cei dragi care mureau singuri în spital. Dar este OK să postezi această călătorie super pe reţelele de socializare în timp ce lumea suferă. Plină de compasiune şi bun simţ, într-adevăr!", a reacţionat un internaut al cărui mesaj a atras rapid 11.000 de apreciezi pozitive.

"Eşti atât de insensibilă, încât nu-ţi dai seama că majoritatea oamenilor nu vor să audă despre asta în timpul celei mai grave recrudescenţe de COVID? Oamenii merg la banca de alimente, nu pe insule private", a scris pe Twitter instrumentistul britanic Peter Frampton.

Aceste critici nu au împiedicat însă ca albumul ei de călătorie de pe Instagram să primească aproape 4 milioane de "like-uri" în şase ore.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102