REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Kira Hagi, fata lui Gică Hagi, s-a angajat. Ce serviciu are tânăra

Kira Hagi, fata lui Gică Hagi, s-a angajat. Ce serviciu are tânăra

Replica API 23 mai 2019 | 00:00 899

Kira și Gică Hagi

Fata lui Gică Hagi, Kira (24 de ani), școlită la New York Film Academy și premiată la Los Angeles, a devenit profesoară de actorie cu acte în regulă. Kira Hagi a revenit în România, unde joacă în câteva piese de teatru, iar de puțin timp îmbrățișează și meseria de profesoară. Kira predă actoria copiilor cu vârste cuprinse între 1-13 ani.

În pelicula „Între chin și Amin”, Kira Hagi a filmat cu maestrul Ion Dichiseanu (85 de ani), căruia i-a făcut o impresie foarte bună. „În cele două zile de filmare, am cunoscut un om deosebit de educat. Kira e un copil minunat, am rămas cu o impresie foarte bună despre ea. Felicitări părinților! În afară de talent, pentru a face carieră în acest domeniu, e nevoie de seriozitate, disciplină și cultură. Kira are un «aluat» bun și sper să ajungă un om mare”, spunea maestrul Ion Dichiseanu despre fiica lui Gică Hagi.

Iată că fata lui Hagi nu este doar o bună și talentată actriță, ci și profesoară. Kira își dorește să le împărtășească și altora din experiența acumulată peste Ocean, astfel că va preda un curs conceput special pentru copilașii dornici de a deveni viitorii mari actori ai țării noastre. „Momentul acela când e rândul tău să dai mai departe! Nu a fost ușor să accept că sunt adult, să știți! Cu mult entuziasm mă pregătesc să inaugurez DALLESGO KiDS și să predau cursul de Actorie dedicat copiilor cu vârste între 10 și 13 ani. E un curs în care vom explora universul minunat al actoriei prin jocuri și exerciții care sunt sigura că îi va ajuta pe copii în toate aspectele vieții lor. Așa cum m-a ajutat și pe mine! Cred mult în acest fel de dezvoltare personală, altfel nu m-aș fi băgat! Și sunt sigură că o să ne distrăm. Ei pe seama mea și invers!”, a scris fata lui Gică Hagi pe Instagram.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru "CETATEAN"..... se lauda prea mult prin presa si televiziuni. Sunt si alte familii mult mai valoroase, cu, copii exceptionali, care, chiar stiu carte, daa.... si nu fac atata TAM, TAM ca cipanii astia, care nu stiu bine limba romana, nascuti in Romania. Da! Despre ce vorbim ?! Lauda de sine, nu miroase a bine!
1
0
Sa facem ca sa fie bine sa nu fie rau..... Jegoasa rasa de oameni!!!
3
0
da-ca ii buna de maciulii merg si eu.
0
0
BRAVO EI! SI BRAVO SI PARINTILOR CA AU CRESCUT 2 COPII CARE MUNCESC SA DEVINA CEVA IN VIATA! LA CE COPII DE VEDETE VEZI LA TV DE INGROZESTI NUMAI CURVE SI COCALARI!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920