REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Kira Hagi, în rolul prinţesei Alice Cantacuzino, în cel mai nou film despre viața lui George Enescu!

Kira Hagi, în rolul prinţesei Alice Cantacuzino, în cel mai nou film despre viața lui George Enescu!

Replica API 25 septembrie 2022 | 00:00 2820

Nu prea îi place să vorbească despre ceea ce face, ci îi place să vorbească prin ceea ce face. Kira Hagi (26 de ani) poartă un nume uriaş pentru iubitorii de fotbal, dar se luptă din răsputeri să facă astfel încât acest nume să fie unul important şi pentru lumea artistică.

Kira Hagi construieşte cărămidă cu cărămidă cariera de actriţă, mult visată din copilărie. Fata „Regelui” Gică Hagi a anunţat că recent a încheiat filmările pentru un nou lungmetraj.

Kira Hagi: «Eu una abia aştept premiera!»

„Tocmai s-au încheiat filmările pentru filmul «Enescu - Geniul şi Prinţesa», este un film despre viaţa şi iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit şi investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice.

Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanţă, dar şi corespondent de război, în Al Doilea Război Mondial. Urmăriţi pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aştept premiera!”, a scris actriţa Kira Hagi, pe reţelele sociale.

„Momentan nu vorbesc despre film, a fost doar un teaser, e singurul meu proiect pe care îl promovez. La anul, la premieră voi spune mai multe. Din păcate nu pot spune mai multe, pentru că personajul meu dă destul de multe informaţii despre poveste”, a adăugat Kira, pentru Click!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are cruce desenata cu creionul chimic intre sprincene? Ce mizerie, auzi, Cantacuzino. Mai bine punea una din Congo sa joace rolul...
1
1
Regizor machidon, tentativa de actrita machidoanca. Macar sa se faca filmul cu bani machidonesti
0
0
Kirata Cantacuzina. Doamne in ce hal a ajuns neamul romanesc. Il ponegresc toate paparudele.
1
0
Kiratza a ajuns pentru ca e Hagi cine este si a platit bine .
0
1
Ii pute chizda a telemea si i se unesc sprancenele
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614