REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Klaus Iohannis a decorat-o pe Simona Halep cu Ordinul Național „Steaua României“ în grad de Cavaler

Klaus Iohannis a decorat-o pe Simona Halep cu Ordinul Național „Steaua României“ în grad de Cavaler

Replica API 15 iulie 2019 | 00:00 166

Simona Halep

Ca urmare a performanței extraordinare obținute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum și în semn de recunoaștere și apreciere pentru întreaga activitate, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai înalte distincții a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, sportivei Simona Halep, anunță Administrația Prezidențială.

Prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât și în afara sa, Simona Halep a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc.

Ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni, la o dată care va fi comunicată ulterior, anunță Administrația Prezidențială.

”Felicitări, Simona Halep pentru câștigarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon! O victorie excepțională pentru tenisul românesc, pentru România!”, a transmis președintele României imediat după meciul câștigat de Simona Halep cu Serena Williams.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa fim seriosi.
1
1
Cred ca nu ti-ai luat pastilele...!!!
2
1
sa platim noi din banii nostri aurolacei de machidoance renta viagera pt ordinul ala national???!!!??? Pt olimpici si alte categorii de copii superdotati nu dati bani, dar pt urolaca asta aveti!!! va mortiingat de politicieni depravati!!! moarte halep!!! moarte iohanis-hitlerist jegos!!!
4
2
Sugi pula Johannis
3
7
terminati dracului cu tampeniile astea ca nu este decat o mingiucara mediocra!
4
5
O firma cu vidanje a decorat-o pe halep.
7
3
O decizie foarte buna a d-lui presedinte Klaus Iohannis! Felicitari d-le presedinte! Bravo Somona! Esti "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler. Esti onoare, esti mandrie, esti o STEA, Simona! Multumim!
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614