REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Klaus Iohannis a fost UMILIT, la Cluj-Napoca: Oamenii s-au întors cu spatele, când l-au văzut pe stradă, și au refuzat să îl salute

Klaus Iohannis a fost UMILIT, la Cluj-Napoca: Oamenii s-au întors cu spatele, când l-au văzut pe stradă, și au refuzat să îl salute

Replica API 23 mai 2019 | 00:00 208

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat joi, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu autoritățile locale din regiune și la lansarea volumului „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, conform stiripesurse.ro.

Liderii PNL Cluj s-au deplasat pe jos împreună cu președintele țării de la Primăria Cluj-Napoca până la sediul UBB, unde a fost lansată cartea. Ceea ce ar fi trebuit să fie o baie de mulțime prin centrul orașului a fost un eșec total.

Din imaginile video surprinse de jurnaliștii de la ȘTIRIDECLUJ.RO se poate observa cum clujenii trec pe lângă Klaus Iohannis și nu-l bagă în seamă în timp ce se plimbă pe principalul bulevard din oraș.

În unele momente chiar i-au întors spatele. Un singur tânăr și-a făcut o poză cu el, dar în rest românii treceau pe lângă el ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Este cu atât mai interesant cu cât ora 16:00, când președintele României se deplasa prin centrul Clujului, este o oră de vârf, iar clujenii ies de la locurile de muncă.

Klaus Iohannis a susținut că la Cluj se simte ca acasă. "Clujul este un oraş foarte dinamic, un oraş foarte bine condus, cu instituţii de mare valoare europeană şi de fiecare dată când vin aici îmi place, mă simt ca acasă şi asta nu numai datorită faptului că am fost student aici, ci şi datorită faptului că acest oraş, Clujul, se dezvoltă foarte frumos", a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis și-a prezentat cartea de la ora 17:00.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Elvira ceace vezi nu-i nu-i adevarat!
0
0
CEAUSESCU,ILIESCU,CONSTANTINSCU,BASESCU, K JOHANIS astia sunt presedinti pe care i-a avut Romania.Si dintre toti K.Johanis este cel mai bun.
0
1
Sa vedem daca iese in multime fara dandarmerie si militia locala. Se ascunde ca un cacat in iarba the si ai trimite pe altii la inaintare gen cap de pula codrinel si nicolicea
4
0
PSD 50%,,PNL13% ,,RESTU DE RAHATI 04%.
8
6
pentru prostul de la miezul noptii @ 00.30 degeaba te dai cu curul de asfalt ,ca angy in parlament, ca toti au vazut cum se intorcea lumea cu spatele .In loc de o baie de multime aranjata a avut parte de un dus rece cu hai mars de aici !
4
3
Stiripesure si tragiapa.stiri inventate pt postacii psd ului. Tastati slugile noastre.tastati pe urma veniti cu ratc la trocadero sa va luati simbria.ca asta sunteti.zilieri. zilierii in constructii agricultura sunt cu mult peste voi ca identitate si moralitate.voi niste sclavi postaci asistati sociali.va n gura de soareci borati
10
6
Mai sunt si bai de multime...rece !
5
3
Degeaba va agitati ciorilor pe 26 o luati la mue si voi si dragnea ai dreaq asistati indieni
15
11
Vreau sa va sug pula la totii romanii numai sa mai fac un mandat de bandit sa ma plimb si sa frec pula
14
15
tu esti din ala ca Funeriu si pixelul albastru vezi dar negi ca prostul Uita-te pe Stiri pe surse sa vezi clipul boule care esti bou !
10
10
Va dorit voi sa fii fost asa
12
9
Dupa ce am fost sluga Basului, acum ma gudur si pe langa talanul mut, poate pica ceva si de la asta.
12
11
hai postacii pnl unde sunteti ca la alte articole ati sarit ca mustele pe kkat sau pentru asta nu v-a platit rares?
13
11
Va spune ca trebuie sa distrugem ROMANIA!
10
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218