REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Klaus Iohannis, aflat în Japonia, a fost primit de premierul Shizo Abe. Ce discută cei doi oficiali

Klaus Iohannis, aflat în Japonia, a fost primit de premierul Shizo Abe. Ce discută cei doi oficiali

Replica API 22 octombrie 2019 | 04:25 438

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat în vizită în Japonia, a fost primit luni, la Palatul Akasaka-Geihinkan, de prim-ministrul nipon Shinzo Abe. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, discuţiile vor viza Parteneriatul strategic dintre România şi Japonia.

Şeful statului va participa marţi la ceremonia de întronare a împăratului Naruhito. În acest context, Klaus Iohannis va avea, tot luni, o întrevedere cu preşedintele Finlandei, Sauli Niinisto.

În 2018, prim-ministrul nipon Shinzo Abe a efectuat o vizită în România. Aceasta a fost prima vizită a unui premier japonez în ţara noastră. Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit atunci, la Palatul Cotroceni, pe premierul Shinzo Abe, notează Agerpres.

Împăratul Naruhito, al 126-lea monarh nipon într-o linie dinastică neîntreruptă, şi-a preluat prerogativele imperiale la data de 1 mai 2019, ulterior deciziei de a abdica asumate de către Akihito, împăratul emerit al Japoniei.

Ceremonia de întronare de marţi va reprezenta şi transferul oficial către perioada domniei împăratului Naruhito, intitulată Era Reiwa ("de aleasă armonie"), care succede Erei Heisei (1989 - 2019), asociată perioadei de domnie a împăratului emerit Akihito.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Barna, este exponentul noilor lichele din politica - facut milionar din contracte cu statul si aliat cu un om care face jocul francezilor pe fata, adica Ciolos. Intr-adevar romanii stiu ce vor vota!
0
0
Cum draku nicio televiziune, nimeni din media...nimic, nimic de casele lu Johaniis..afacerile si casele lu Viorica Dancila nimic.. dar absolut toata media, acum in plina campanie electorala au sarit pe Dan Barna carea a asigurat consultanta unor firme care nu si-au respectat programul. Atentie Barna si-a facut treaba ca si consultant numai ca niste firme nu au respecta programul de implementare! Dar pentru a-l discredita pe Barna este nevoie de astfel de mizerii aruncate pe televiziuni. Marketing pagubos! Romanii nu sunt prosti, inteleg si vor vota si mai mult acum Dan Barna.
2
0
Turismul este hoby-ul meu. Ma pis pe toti votantii si pupincuristii mei in frunte cu sluga Orban iar eu fac ce imi place mai mult pe lumea asta. ma plimb ! Imi pare rau ca nu am luat-o si pe prima doamna.
2
1
Mai mare sfidare nu exista pentru poporul roman. In campanie electorala se plimba in Japonia fiindca stie ca masina de votat o sa functioneze pentru a iesi presedinte indiferent cum ar vota romanii. Suntem o colonie de ultim nivel posibil.
5
2
Elena Udrea presedintele si Traian Basecu prim ministru
3
4
Marele prost a plecat sa isi plimbe curul ala mare.
7
3
ce cauta tantalaul sas acolo?
6
3
il invata sa-si faca harakiri ca deja a inceput cu neaprobarea ministrilor si cu guvernul lui adica al lui orban!
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218