REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Klaus Iohannis anunță că nu se grăbește să pună în aplicare deciziile CCR

Klaus Iohannis anunță că nu se grăbește să pună în aplicare deciziile CCR

Replica API 19 septembrie 2019 | 01:28 428

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, de la Palatul Cotroceni, că nu va pune în aplicare deciziile CCR, după ce Curtea a constatat că a încălcat Constituția, decât după ce va citi motivarea judecătorilor constituționali. În plus, el îi cere premierului Viorica Dăncilă să meargă în Parlament să ceară votul de validare.

”Chestiunile legate de numirile și revocările miniștrilor care sunt menționate sunt, de fapt, generate de refuzul doamnei prim-ministru de a se prezenta în fața Parlamentului de a primi un vot de încredere.

Decizile mele referitoare la punerea în aplicare a deciziilor CCR le voi lua după analiza motivării deciziei care va fi publicată în perioada următoare. Dacă doamna premier dorește să se pună capăt acestei crize guvernametale, soluția e simplă: poftiți de îndată în fața Parlamentului pentru votul de validare.”, a declarat Klaus Iohannis.

Curtea Constituţională a României a stabilit miercuri că există conflict juridic de natură constituţională între Guvern şi preşedintele Klaus Iohannis pe tema refuzului şefului statului de revocare din funcţie a unor miniştri şi de desemnare a interimarilor.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Borfasii astia de-acum, dracnea si tariceanu, ca ei sunt actorii principali, sa-si aduca aminte ca nici macar securistul Voiculescu, Dinu Patriciu sau S.O.Vantu cu toate televiziunile si trusturile lor de presa n-au reusit sa scape! Nici ei si nici alti HOTI ca ei carea-au jecmanit tara asta, nu vor scapa! Asta e LEGE. Kovesi cu HOTII se lupta. Romanii stiu si apreciaza. HOTII NU.
3
1
i-a dat dorneanu ma - tii la muie si nu a platit-o ? cum isi permite acest neamt sa isi bata joc de constitutia Romaniei ? ai uitat ce am patimit de la nemti ?
2
3
Nu se lasa psd-eii dusi de la usa macelariei, neam! Le sticlesc ochii ca la cainii turbati, scot coltii si fac spume la gura cand stiu ca nu mai au mult si-o sa-i azvarle romanii cat colo!
5
2
Sasul nu se dezminte. Are doar doua viteze : incet si incetisor. Si cand va pleca la parnaie tot cu doua viteze se va deplasa. Multa muie pentru pensionarul de sub mine si ca sa nu fie trist ii dau acelasi lucru si corectului care dimineata 08:08 sta si posteaza in loc sa mearga la munca.
5
6
Foarte bine! Procedati corect, d-le presedinte! Va felicit!
6
4
psd-eaua dorneanu, nu se dezminte- moare odata cu ciumatii
5
3
hahaha, proasta absoluta a "pus-o" again! Ultima institutie care trage o mu1e pesedeilor este CCR. Tuta blonda din cocenii, sesizeaza CCR ptr un posibil conflict juridic, CCR ii da neintemeiat dreptate DAR, si aici tineti-va bine, o TRIMITE IN PARLAMENT, exact unde ii era frica proastei sa ajunga! Si asa, CCR impaca si vaca si gradinarul!
11
10
Johannis va da exact ce meritati... Placute suedeze...
11
9
Wc johanis trebiue demis .....DE INDATTAAAA
9
13
Iar supt piticu"...fascist nenorocit un gica contra de cacat
7
13
Nick si Klaus de mai jos consumati oxigenul planetei degeaba!
13
12
La lenea cronica de care sufera maldarul asta de carne, nici nu e de mirare. Ce blestem pe romani!
13
14
Asta si pana fute se plictiseste partenera
18
16

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614