REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Klaus Iohannis anunță că refuză remanierea cerută de Viorica Dăncilă: „Este una neavenit, nepotrivită și o refuz clar“

Klaus Iohannis anunță că refuză remanierea cerută de Viorica Dăncilă: „Este una neavenit, nepotrivită și o refuz clar“

Replica API 13 septembrie 2019 | 01:15 588

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a anunțat, joi, la Palatul Cotroceni, că refuză, pentru a treia oară, remanierea propusă de Viorica Dăncilă.

”Îmi cere o remaniere guvernamentală, îmi solicită eliberarea din funcție a unor miniștri, a unor interimari și numirea a 6 miniștri. Această remaniere este una neavenit, nepotrivită și o refuz clar.”, a declarat Klaus Iohannis.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că îi propune pe Dan Chirilă la Ministerul Afacerilor Interne, pe Camelia Gavrilă la Ministerul Educației și pe Dan Matei pentru funcția de vicepremier pe probleme economice.

Șeful Executivului a mai declarat că va propune membri ALDE și pentru cele portofolii de miniștri vacante, respectiv pe Grațiela Gavrilescu la Ministerul Mediului, Ion Cupă la Ministerul Energiei și Ștefan Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa inteleg ca analfabeta dovedita, agramata, bucatareasa, nulitatea absoluta, nimiculk viorica incearca sa duca tara pe drumul cekl bun?, ori esti naiv ori psd-ist- alat explicatie nu gasesc
8
0
Muie cu cacat iti dau tie handicapatule si familiei tale de bolsevici. Ciolhanis a respectat Constitutia facuta de mata atunci cand te-a fatat pe tine, aia in care se prevede ca am voie sa iti dau muie.
2
7
bolsevici nu se dezmint. Dau vina pe iohannis care respecta constitutia si le da muie cu cacat prostilor ca veorica vasilina.
8
4
Nimic nou. Iohannis a fost mereu ca un bolovan in fata oricarei incercari de a duca tara pe o cale buna. Din ratiuni pur personale si dirijat de clica de indivizi dubiosi,a dus o politica antiromaneasca. In lumea lui exista doar el,restul sunt pleava. Kim ala din Corea de Nord e cam la fel si Iohannis daca ar avea conditiile necesare,ar fi cu mult mai crud si mai despotic.
3
7
Ce sar psd-eii de kur in sus ca li se apropie ziua cand prin vot romanii cinstiti si furati de psd o sa le scoata la toti trantorii paiul din gura! Adio pensii speciale, adio angajati cu nemiluita la stat! Le-a intrat frica in oase la toata increngatura de fii, nepoti, cumnati, cumetrii, verisori, amantecare sug bani cu nemiluita de la buget, inghitit ca pelicanii lu Daea banii stransi cu atata truda de la romanii cinstiti! 'Reati ai drakului de trantori...cu psd-ul vostru cu tot!
10
3
pana acum era soros acum iohannis si prostii pun botul ca ei e botanisti ce.nu face omul pentru un banut o punga un loc caldut la copii dat pe blat muie ma gata cu vrajeala
3
1
Bravo! Decizie corecta a d-lui presedinte! Felicitari d-le presedinte Iohannis!
11
12
Un cretinoid din alta era. Un astfel de biped a mai trait in neolitic. Un idiot care nu a vrut decat dezbinare. NICIODATA nu vei avea votul meu domnule hot de case.
12
9
Corect, votam pe oricine in afara de iohanis dar serviciile au primul cuvant!
9
8
as fi cazut pe spate daca le-ai fi aprobat! Esti din ce in ce mai mic , Sibiul te asteapta ,vezi cu casele furate ,vezi cum dai dai banii inapoi pregateste prastia sa-i trimiti chiftele la inchisoare nevestei, cam asta ar trebui sa te preocupe ca presedinte .....doar la un cotet de gaini !
7
10
Votam Barna! Gata.
9
9
cel care decide ca vrea sa isi zugraveasca casa, este cel care locuieste in ea. Tu esti in pozitia celui care doar i se aduce la cunostinta ca vecinul isi zugraveste casa si incepe sa bolboroseasca "este neavenita, nepotrivita si o refuz clar". Nu e treaba ta sa aprobi ceea ce doar ti se aduce la cunostinta. Sa mor daca nu-l votez pe Barna sau pe Veorica, dar pe tine niciodata!
11
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218