REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Klaus Iohannis anunță că românii mai au de așteptat pentru România normală: Președintele spune că abia după parlamentare începe reconstrucția

Klaus Iohannis anunță că românii mai au de așteptat pentru România normală: Președintele spune că abia după parlamentare începe reconstrucția

Replica API 17 octombrie 2019 | 02:18 440

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, la Focșani, că proiectul său, ”România normală”, nu va începe, așa cum se aștepta lumea, după preluarea guvernării, prin instalarea guvernului Ludovic Orban, sau după câștigarea prezidențialelor. România normală va debuta abia după alegerile parlamentare din decembrie 2020, dacă PNL va triumfa, a precizat Iohannis.

”Sunt foarte bucuros să vă revăd. Am venit, azi, aici, și bucuros, și mândru de voi. Sunteți, cum s-a mai remarcat, dar îmi face plăcere să o spun și eu, sunteți revelația liberală a europarlamentarelor și referendumului. Noi am câștigat o bătălie. De fapt, am câștigat 3: europarlamentarele, referendumul și moțiunea. Eu tot vorbesc și le spun românilor despre reconstrucție. Bătălie și reconstrucție sună a război. După bătălii, se reconstruiește. V-ați dat seama cine cu cine e în război. Voi și cu mine sunteți în război cu PSD. O să îl câștigăm. Mai avem 3 bătălii de dat, după care facem România normală.

Când vorbești despre război e un lucru foarte serios. Și-au înșurubat pretenarii și oamenii în funcții cheie nu pentru că au fost foarte buni, ci pentru că au fost obedienți. PSD a început războiul împotriva românilor și a României. Cineva trebuia să ia partea românilor, și asta am făcut noi, voi și cu mine, De asta suntem în război cu PSD, pentru că i-au atacat pe români și pe România, și noi nu tolerăm așa ceva.

Vom pune un guvern care să lucreze pentru români, nu împotriva românilor, ca PSD, și care să o reconstruiască, nu să o demoleze, ca PSD. Prezidențialele, localele și parlamentarele le vom câștiga împreună. Le vom câștiga și vom reconstrui România normală. E normal ca Moldova să fie legată de țară cu autostradă. Ar fi normal să își găsească de lucru la ei acasă, să nu fie nevoiți să plece, pentru mulți vrânceni și focșăneni. Ar fi normal ca cei dragi să se întoarcă acasă. Ar fi normal să se întoarcă acasă unde găsesc de lucru și unde câștigă suficient pentru un trai decent. Ar fi normal să aveți, în oraș, un spital unde să fiți tratați cu respect. Toate aceste lucruri, după ce câștigăm alegerile, le vom face împreună.

Până acum lucrurile au mers foarte bine. Marea schimbare în România se va produce doar atunci când români votează PNL, și asta se va întâmpla inclusiv la parlamentare. Să pornim împreună la treabă. Vă promit că nu mai durează un mandat până revin la voi, aici, în Focșani.”, a declarat Klaus Iohannis.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toti sunt papagali dar asta a dovedit deja ca nu ai la ce sa te mai astepti de la el deci altul, care o fi el!!!
1
0
Sa-l ia dracu si pe ,,o suta de dintzi" asta! Sa se duca dracului toti politicienii nostrii, tradatori de tara si neam! Ne-am saturat de ei, toti!
2
0
Razboaiele cistigate cu cine le-a dus ? Cu poporul votant ?
1
2
1. Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor; 2. Plafonarea pensiilor speciale ale magistratilor si militarilor; 3. Interzicerea cumularii pensiilor din sistemul public cu salarii la stat.
3
0
Partea proasta este ca n-avem cu cine vota, cam toti sunt papagali.
4
1
Il doare-n cur pe nea' Iohannis de romani. Razboiul cu PSD e de fapt lupta pentru fotoliul de sub cur si mangaierea orgoliului de stab,de bulibasa.Razboiul impotriva saraciei a lipsei de sperante ale romanilor e ceva de ignorat pentru politrucii astia stalinisti dar cu denumiri ori liberale,ori de stanga,dar verze cu totii.Am votat cu Iohannis si-mi cer iertare. Nu voi mai face tampenia asta.
4
1
poate pana la parlamentare se trezesc naibii romanii si nu te mai pun presedinte! e lupta lor grea cu serviciile si cu prostimea manipulata pentru ca niciunul dintre ceilalti candidati nu e mai prejos ca pampalaul asta!
10
2
romania normala egal un milion de romani eutanasiati-adica omorati-.1990.Am uitat un zero
3
2
Nu vreau sa fiu deranjat la palatul treicoceni decat in ziua de marti eu avand weekend de miercuri pana luni.
7
3
cati copii ai vandut sasule alogen?
10
3
Iohanus e un bou.
15
3
Ba labarule,o sa faceti cacatu praf cu guvernul tau!
16
2
Acum se ascunde dupa cires ? Parca vroia "guvernul meu". si il are. Ce mai vrea penalul care ocupa scaunul de la Cotroceni ?
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614