REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Klaus Iohannis, atac deschis la PSD, de față cu Viorica Dăncilă: Săgeţi transmise la Ambasada SUA

Klaus Iohannis, atac deschis la PSD, de față cu Viorica Dăncilă: Săgeţi transmise la Ambasada SUA

Replica API 4 iulie 2019 | 00:00 151

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a participat la recepția oferită de Ambasada SUA, cu ocazia zilei naționale. Iohannis nu a ratat prilejul și a lansat un nou atac la adresa PSD, de față cu Viorica Dăncilă și restul liderilor PSD.

”Recent, cu ocazia alegerilor europene și a referendumului privind justiția pe care l-am convocat pe 26 mai, românii au dat un vot covârșitor pro-european și în sprijinul consolidării statului de drept, respingând fără echivoc populismul și discursul anti-european și anti-justiție. Cetățenii României au arătat, o dată în plus, că avem o societate matură și că își doresc o țară puternică și sănătoasă, cu un sistem de justiție curat și independent, în deplină consonanță cu statutul de partener strategic al Statelor Unite și de stat membru al Uniunii Europene și al NATO.

Prioritatea strategică a României este și va rămâne o relație transatlantică puternică. O cooperare transatlantică solidă este cea mai sigură garanție că vom putea gestiona cu succes provocările viitorului și influența pozitiv dezvoltările pe plan global. Președinția Consiliului Uniunii Europene, încheiată recent cu succes de țara noastră, a reprezentat inclusiv o contribuție la consolidarea unei relații transatlantice bazate pe respect reciproc, promovarea valorilor comune și avansarea intereselor care conectează indisolubil Uniunea Europeană de partenerul său global, Statele Unite ale Americii.

Veți găsi mereu în România un aliat şi un prieten de încredere, o voce puternică în favoarea cooperării strânse dintre America și Europa! Vă asigur că țara mea și eu personal păstrăm aceeași determinare pentru aprofundarea și dezvoltarea Parteneriatului Strategic cu Statele Unite!”, a spus Klaus Iohannis.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dintre toti presedinti Romaniei Klaus Johanis este cel mai bun cine crede altceva poate sa aleaga:N.Ceausescu,Ion Iliescu,Emil Constantinescu,Traian Basescu.Au mai fost si Mihaela dragostea mea si. interimar president dar astia doi nu se pun.
0
0
asta e in stare sa ii faca o teava si lui Putin sau lui Kim Jong Un, numai sa mai stea 5 ani sa doarma la cotroceni pe banii la fraieri.
2
1
...postacii Psd s-au declansat,nici o sansa, NEAMTU ii bate la alegeri de ii asculta cu urechea...
1
1
Bravo comentatorul meu de la ora 23:19.De limbisti orginali ca tine am nevoie sa ma sustineti ca nu am furat destui copii si case.Daca mai comentati ptr mine va inscriu cu mine in statul paralel care ne conduce.Ascutiti-va limbile si fiti pe faza sa nu ramana niciunul lins in rozeta.
4
1
Sugi pula, plavane!
3
0
Amice ala cu nume German Klaus care Injura ca Taranul Prost de la Vaci sa sugi pula la prosti taii de handilii de PNL si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta si ce Rau ti-a facut Tie Psd-ul baa omule nu mai mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci vai vai om tantalau ce esti!
4
1
Votati Klaus Iohanis un adevarat pui de dac in slujba oricui dar nu al poporului roman. Fara cuvant, fara tara, fara scrupule, fara paduri dar mai ales fara minte.
5
3
comentariile pesedeilor de mai jos sunt atat de reprezentative prin calitatea celor care le posteaza incat numai este nevoie de niciun comentariu. Deep shit-ul in care se afla pesedeii acum nici nu mai are nevoie de sagetile Presedintelui. Se auto-distrug cu multa, multa eficienta!
1
8
carnatii de la replica de ce nu scriu ca marele Ciolos s-a facut de rahat la CE unde au ras de el? cine nu va permite?
10
3
Mereu,mereu sug pula la pesedeu..
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614