REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Klaus Iohannis, atac dur pe legile Justiţiei: "Cine nu se gândeşte la urmări e căzut din Lună"

Klaus Iohannis, atac dur pe legile Justiţiei: "Cine nu se gândeşte la urmări e căzut din Lună"

Replica API 21 decembrie 2017 | 00:56 399

Preşedintele Klaus Iohanis atacă dur coaliţia PSD ALDE şi pe pe ministrul Tudorel Toader pe subiectul legilor Justiţiei. "Dacă cineva îşi imaginează că nu vor exista urmări (la nivelul UE) e pur şi simplu căzut din Lună", a afirmat şeful statului, la întâlnirea de sfârşit de an cu jurnaliştii.

"Mi-a ridicat suspiciuni pentru că nu a vrut să spună ce vrea. Capul îl duce, specialist este, dar ascunde ceva", a declarat Klaus Iohannis despre relaţia cu Tudore Toader.

Mult mai grav este că, în actuala conjuctură, "exista un risc evident de activare a articolului 7 în cazul României, ca în cazul Poloniei, daca legile Justiţiei vor fi adoptate cu modificarile de acum."

Preşedintele a mai afirmat că se gândeşte la iniţierea unui referendum, „Mă gândesc la el şi îl păstrez. Nu e ultimul as din mânecă“. Mai mult, Klaus Iohannis vede va posibilă soluţie şi o prorogare a intrării în vigoare a noilor legi, prin ordonanţă de urgenţă a Guvernului.

"Avem de-a face cu un parlamentarism ""de avarie". (...) Nu mă aştept la o criză politică, dar sigur nu va fi linişte anul viitor pentru că taberele sunt prea îndepărtate una de alta. Sper că acţionăm ca de centenar", a afirmat preşedintele.

Încercând să explice şi graba aleşilor de a trece pachetul legilor justiţiei, preşedintele a afirmat că e posibil să fi "intrat în panică şi de aici graba, pentru că a trecut un an de la alegeri şi cei "din spate" nu au văzut nimic".

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule presedinte, sa va spalati pe miini, asta e bolnav de "jigodie"...un hot care vorbeste fara sa spuna nimic, un colectionar de diplome care de nu era psd-ist nu auzea nimeni de el...
4
2
Iohannis este presedintele impotriva Romaniei. Cu aspect mai comercial decat predecesorul,ramane totusi in om ce nu are nimic bun pentru romani,decat sa-i asmuta pe unii impotriva altora. Mi-e scarba .
6
4
voi astia de la replica chiar sunteti cretini sau aveti legii scrise, acceptati doAR DE BINE PTR CIUMA ROSIE?
2
4
Sint timpiti astia ca v-au marit pensiile si salariile si au scazut impozitele.
4
2
Un om cu capul pe umeri, nu golani.
2
7
un professor mediocre la fizica vrea sa de-a lectii de drept.
6
4
Mai puneti mana si mai cresteti si voi o gaina,un purcel etc. nu mai stati sa cumparati de la piata.Va ti invatat trantori !.
8
2
Noi, cei de la orase, mancam ce produc strainii. Tot strainii se ocupa de distributie si vanzare. Daca strainii considera ca romanii vor comunism, nu ne mai dau de mancare. Prin urmare este bine de stiut ca foamea din comunism se poate intoarce in trei luni.
4
5
joianis a tinut un discurs care a tinut aproape un minut
7
2
cum este posibila aberatia conform careia''presedintele nu apara interesul national''? voi ce interes aparati, cel personal sau al lui draknea, si daca tara va fi sanctionata datorita voua si noi romanii vom suporta consecintele?, vreau un raspuns-- va vom spanzura pe toti si pe familiile voastre, am vazut ca ti-ai instruit fiul in a te ajuta
5
6
Ia o impreuna cu cel de sub mine
5
3
Moarte pesede!!!
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367