REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Klaus Iohannis, atac la Guvernul Dăncilă: Vom plăti mai mult la gaze și curent

Klaus Iohannis, atac la Guvernul Dăncilă: Vom plăti mai mult la gaze și curent

Replica API 19 decembrie 2018 | 13:34 221

Despre OG privind majorarea taxelor și impozitelor

Despre OG privind majorarea taxelor și impozitelor

Klaus Iohannis

Guvernul pregătește o ordonanță care va crea un haos în economia românească! Președintele Klaus Iohannis a susținut miercuri, 19 decembrie, o declarație de presă, la Palatul Cotroceni, după şedinţa CSAT, de la ora 12.00, la Palatul Cotroceni,

Cu această ocazie, președintele statului a criticat Ordonanța de Urgență a Guvernului Dăncilă,privind majorarea taxelor și impozitelor. ”Guvernul pregătește o ordonanță pentru noi taxe și impozite. Acest lucru mă duce cu gândul la discursul doamnei prim ministru după aprobarea Guvernului. ”Nu vom introduce noi impozite și taxe”, spune ea. A trecut nici un an și introduce noi impozite și taxe. Această OG nu a fost disputată în mediul economic și instituțional al statului. Acest proiect nu are o analiză, vine cu idei nemaiauzite până acum. Se prevede supraimpozitarea companiilor din domeniul energetic. Singurul rezultat pe care l reținem e că vom plăti mai mult pentru curent și gaz. Este doar începutul. Ne așteptăm ca toate să se scumpească. Acesta va fi efectul ordonanței. Va da peste cap toată economia și bugetele tuturor românilor.

Fac apel să se răzgândească asupra acestei ordonanțe, s -o pună în discuție și după o analiză profundă să revină cu o formă sustenabilă. Este o ordonanță care va face viața românilor mai scumpă.”, a declarat Iohannis.

Această ordonanță este anunțată pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de joi.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Platesti pe draq ! Numai paie pe foc stii sa pui de 2 ani de zile ! Un lucru bine facut ar fi sa taci
0
0
ce mincinos ordinar ,pai tu presedinte tii cu bancile care ne jupoaie,cu jegurile astea care ne-au furat gazele si petrolul energia electrica ca sa ne accepte in UE si dicteaza ei preturile cum li se scoala si cand se pun astia de la pesede alde putin cu batul pe ei, gata sare asta fara macar sa ceara IMPOZITAREA PROFITULUI ACESTORA IN TARA NOASTRA nu sa-si externalizeze profiturile sau masuri contra celor ce declara profit zero sau la misto 1600 ron la afaceri de miliarde
1
1
Sa inebunesti lumea...
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367