REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Klaus Iohannis, ATAC SURPRINZĂTOR la poporul britanic: 'Noi cu faliții noștri, ei cu faliții lor'

Klaus Iohannis, ATAC SURPRINZĂTOR la poporul britanic: 'Noi cu faliții noștri, ei cu faliții lor'

Replica API 23 mai 2019 | 00:00 139

Din postura de președinte al României, Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de violent la adresa poporului britanic chiar în ziua în care acesta votează la alegerile europarlamentare, conform stiripesurse.ro.

Iohannis a spus, joi seara, al Cluj-Napoca, într-o dezbatere găzduită de UBB, că ”este culmea cum un astfel de partid poate să reprezinte o țară”, făcând referire la Partidul Brexit, condus de Nigel Farage, care este pe primul loc în topul preferințelor britanicilor. Noul partid al lui Farage este creditat cu 34% din voturi.

Iohannis nu respectă dorința poporului britanic de a vota cu un anumit partid, nou înființat, care, întâmplător, este împotriva rămânerii Regatului Unit în UE.

”Dar și alții, cum a scris unul foarte bine, și alții au faliții lor. Deci noi cu faliții noștri, ei cu faliții lor. Partidele eurosceptice și eurofobe au apărut peste tot în Europa, în fond este o formă ordinară de populism fiindcă acești politicieni au văzut că există între europeni o temere, o oarecare temere de ceea ce va veni, o oarecare nemulțumire față de felul cum funcționează Uniunea. Și ce s-au gândit? Să vină cu niște sloganuri anti-europene și să colecteze aceste nemulțumiri. Așa au apărut partidele eurosceptice.

Cel mai tare rezultat se prevede în Marea Britanie, unde un partid care este, din capul locului, împotriva Europei primește cele mai multe voturi, cel puțin conform sondajelor, pentru Parlamentul European.

Deci este culmea cum un astfel de partid poate să reprezinte o țară. Brexit-ul este doar una din marile probleme și dacă cineva iți imaginează că povestea s-a terminat cred că nu s-a terminat și vom vedea cum mergem mai departe.”, a spus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si care sunt acele legi date pentru infractori ,mai papagal bashit ? Enumera cate articole din CP sau CPP daca tot vrei sa pari intelectul de dreapta ! Poti, sau doar te afli in treaba pe aici ?Asta pe care il aperi tu,ce pozitie a avut cand Franta si Germania au ridicat sanctiunile economice impotriva Rusiei si reprimirea ei in Consiliul Europei ? A tacut ca porcul in papusoi !si mai si zbierati ca prostii ca PSD este cu pe mana cu Rusia!
0
1
Johanis a vorbit foarte corect,ce treaba are Romania cu M.Britanie deci fiecare cu treba lui titlul este fals oricum britanici se cred cei mai tari din U.E. peste Germania,Franta etc.Cat despre schimbat PSDei au dat legi pentru prieteni lor infractori si mai vor sa dea in ciuda avertizmentelor din U.E.
0
1
Noi suntem faliti ca muncim cinstit in romania...nu facem meditatii adica mangle de ale tale...Noi nu furam case si nu suntem datori la statul roman precum dta.DUTE N PLMEA DE HOT !!!.
1
1
Sufera cu decenta...
1
1
Ce va asteptati de la lingaul UE, doar nu credeti ca e opinia lui personala. Daca nu ii place sistemul electoral poate il schimba, sa nu, ca nu mai intra baetzii pe liste si marje de voturi redistribuite. Vax Albina
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218