REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Klaus Iohannis, atacat de PSD chiar în ziua în care împlineşte 60 de ani: 'Arată doar lipsă de seriozitate, de responsabilitate și de respect pentru români'

Klaus Iohannis, atacat de PSD chiar în ziua în care împlineşte 60 de ani: 'Arată doar lipsă de seriozitate, de responsabilitate și de respect pentru români'

Replica API 13 iunie 2019 | 00:00 216

În ziua în care Klaus Iohannis împlineşte 60 de ani, preşedintele este criticat dur de preşedintelui Consiliului Naţional al PSD, senatorul Mihai Fifor. Fifor afirmă că preşedintele face doar jocuri de imagine prin ceremonia de semnare a acordului politic cu partidele, iar PSD aşteaptă un răspuns cu privire la propria propunere de acord politic, scrie stiripesurse.ro

"Îmi pare rău că președintele a ignorat apelul Partidului Social Democrat cu privire la acordul politic național. Am propus completarea acestui pact cu valori și principii europene esențiale pentru România pe care, însă, domnul Iohannis le ignoră deliberat, fiind captivat de-a dreptul de campania electorală în care se află de la începutul anului.

Ce înseamnă această tăcere absolută, această lipsă totală de reacție din partea domniei sale? Cu care din propunerile PSD nu a fost domnul Iohannis de acord? Cerem un răspuns. Pentru că românii merită un răspuns. Nu este și președintele celor care au votat în 26 mai pentru un parcurs european sănătos? Pentru ei nu se semnează acordul?

România nu mai poate avea un președinte interesat doar de propria campanie electorală.

Aceste jocuri de imagine încununate fastuos la Cotroceni tocmai de ziua domnului președinte Iohannis arată doar lipsă de seriozitate, de responsabilitate și de respect pentru români", scrie Fifor pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, după consultările cu liderii partidelor parlamentare pe tema rezultatului referendumului din 26 mai, că invită formaţiunile politice să semneze un pact politic pentru consolidarea parcursului european al României.

PSD a venit cu propria variantă de acord politic, motiv pentru care preşedintele Iohannis i-a criticat pe social-democraţi în mai multe declaraţii publice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se activeaza ca niste lepre ordinare ce sunt! Majoritatea vor sfarsi in puscarie.
1
8
A zis cineva... ROMAN??? Pai tu nu esti roman, bai hitlerist nenori cit, traficant de copii jegos ce esti !!!
13
4
muie tie mai cacat pesedist !
7
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218