REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Klaus Iohannis cheamă Guvernul la raport, imediat după întoarcerea de la Summitul NATO

Klaus Iohannis cheamă Guvernul la raport, imediat după întoarcerea de la Summitul NATO

Replica API 4 decembrie 2019 | 00:00 214

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a anunţat că, joi, va avea o întâlnire, alături de mai mulţi miniştri, cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru analiza "obişnuită" a situaţiei Guvernului.

Întrebat ce va discuta cu preşedintele la întâlnirea de joi, Orban a menţionat: "Analiza obişnuită a situaţiei pe care am găsit-o, a planului pe termen lung şi stabilirea măsurilor imediate, absolut necesare. Avem întâlniri cu ministrul Muncii, cu ministrul Mediului şi cu ministrul Tineretului şi Sportului".

El participă miercuri seara la Gala Star Construct 2019, eveniment organizat de Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii.

Potrivit programului oficial al premierului, întâlnirea de joi este programată la ora 10.00, la Palatul Cotroceni. Vor participa vicepremierul Raluca Turcan şi miniştrii Muncii, Violeta Alexandru, Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe.

Klaus Iohannis participă marţi şi miercuri la Summitul NATO de la Londra. Tot joi, de la ora 13.00, președintele va avea o întâlnire cu ambasadorii statelor membre ale UE acreditați la București, cu ocazia reuniunii tradiționale semestriale organizate de Finlanda, țară care deține Președinția Consiliului Uniunii Europene.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Reduceti numarul de bugetari. Anulati pensiile speciale. Reduceti salariile si pensiile nesimtite. Eliminati pensionarii din sistemul bugetar. Reduceti salariile celor din justitie pentru injustitia manifestata fata de cetateni.
1
0
isi cheama subordonatii la raport ... mai bine se face si seful guvernului ca seful lui din state ... si desigur ministru al turismului
2
1
ceva vechituri pentru armata noastra amarata, plina de sefalai facuti sefalai la apelul bocancilor !!!
6
2
Acesta javra din imagine Mult mai multa gutuie johannis
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367