REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Klaus Iohannis, despre Guvernul PSD: „PSD a îmbrobodit poporul”

Klaus Iohannis, despre Guvernul PSD: „PSD a îmbrobodit poporul”

Replica API 3 mai 2018 | 01:59 363

Președintele Klaus Iohannis a susținut, miercuri, declarații de presă la Palatul Cotroceni. El a criticat guvernarea PSD.

”Să ne amintim un pic cum am ajuns aici. În 2016 a fost campanie pentru parlamentare. PSD a îmbrobodit poporul și a ajuns la guvernare. Atunci a început asaltul la adresa Justiției. Să ne aducem aminte de Ordonanța 13.”, a declarat Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că trimite la Curtea Curtea Constituţională întregul pachet al Legilor justiţiei şi sesizează Comisia de la Veneţia.

"Într-o democraţie autentică, separaţia puterilor în stat înseamnă colaborare constructivă, respect reciproc între instituţii, şi mai ales echilibrul dintre acestea. Legile justiţiei au un rol esenţial în urmărirea acestor principii", a mai afirmat preşedintele.

Săptămâna trecută, șeful statului i-a cerut demisia premierului Viorică Dăncilă. În replică, reprezentanţii PSD susţin că afirmaţiile preşedintelui sunt inacceptabile şi arată că acesta a intrat deja în campanie electorală. Viorica Dăncilă a refuzat să îşi dea demisia după ce preşedintele Iohannis i-a cerut acest lucru. În plus, Klaus Iohannis a declarat că BNR nu poate fi acaparat politic de PSD, că ar dori să medieze între Guvern şi PSD pe de o parte şi BNR de cealaltă parte, afirmând că „doamna Dăncilă nu a înţeles acest lucru”. Totodată, președintele țării a criticat memorandumul secret adoptat de Guvern cu privire la mutarea ambasadei României de la Telv Aviv la Ierusalim.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
penalule dute si lasa-ne, esti penal dovedit instanta a spus prin sentinta ca ai dobandit tu si navastata case prin fals si uz de fals. la puscarie , la puscarie
0
1
Poporul a fost imbrobodit imediat dupa 1989,de toate haimanalele din politica si institutii de forta ce au preluat puterea si apoi si-au dat denumiri gastilor in care s-au splintat ca sa adoarma populatia naiva. Cu multa naivitate au fost votati toti presedintii,inclusiv cel de acum. Poporul a ramas la fel de flasc si in acelasi timp autodistructiv,neprotestand impotriva marilor hotii sprijinite de toate autoritatile si votand niste tiriplici.
1
0
muie ma-tii !
1
1
Faceti ceva d-le presedinte, cat nu-i prea tarziu! Astia distrug tara, umilesc poporul cu promisiunile si minciunile lor!
1
1
Muuuuuuie psd si la toti votanti lor
1
3
Lasa ca nici tu impreuna cu PNL nu sunteti departe. Toate partidele imbrobodesc poporul pentru voturi. Cele mai multe minciuni, aduc cele mai multe voturi.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218