REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Klaus Iohannis, despre numirea Adinei Florea și revocarea lui Augustin Lazăr: Le voi analiza și în lumina recomandărilor MCV

Klaus Iohannis, despre numirea Adinei Florea și revocarea lui Augustin Lazăr: Le voi analiza și în lumina recomandărilor MCV

Replica API 14 noiembrie 2018 | 00:25 451

Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, marți, că va analiza propunerile ministrului Justiției de revocare a lui Augustin Lazăr și de numire în funcția de șef al DNA a Adinei Florea in luminea noilor recomandări din raportul MCV.

"Le voi analiza si in lumina acestor recomandari", a declarat președintele României, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum, cu legile justitiei facute de nicolicea, ciordache si menestrelul justitiei si-al lui dracnea, tontonel toader, face ca DNA sa ramana ca o coaja de nuca, miezul l-au papat HOTII. Cu legile astea cine mai lupta impotriva coruptiei! P-ulea se mai atinge acum de HOTI. Ne jefuiesc si ne rad in nas,
2
0
Presedintele Johannis trebuie sa iasa mai des, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
7
3
Dar in lumina faptelor oribile savarsite de bipezii aia ? Adica nu conteaza ca sute de destine ale unor nevinovati au fost facute praf de procurorii foarte asemanatori cu agentii GESTAPO sau cu cei de la KGB ? Ma spal zilnic pe maini si tot parca-mi pute mana cu care l-am votat pe Iohannis. Cum am putut sa fac un cacatoi asa de mare,Doamne ? Auzi tu,sa te tii ca mucul de bordura si sa nu inlocuiesti niste fapturi periculoase ca procurorii abuzivi? Atunci sa nu mai avem pretentii nici la medici buni,la meseriasi buni,toti sa fie acceptati fara examene oriunde.
2
6
Flausatul Livache va mai rezista maxim pana in mai 2019,la alegerile europarlamentare.Dupa,la cacat,si el stie asta.Asa ca ,presedintele face ce trebuie facut,adica sa le ingreuneze adoptarea tuturor proiectelor anti romanesti.
6
2
La puscarie! Parca asa se striga in piata? Era pentru Iohanis si noi nu stiam?!
4
2
pai cand un procuror iti inchide dosarele si o chema pe mirovolanta la parchet normal ca iti convine cacatul din MCV . Sunt curios daca MCV-ul ar fi fost corect admitand ca magistrati au avut dosare penale la DNA fiind doar marionete ,ca au existat protocoale justitie SRI ,ca au fost multe achitari ,ca DNA este politie politica ,ca procedura de numire a lui Augustin cromoplatin a fost incorecta atunci ce mai ziceai ?? De ce se cere un nou CSM oare o fi legat de sectia procurori .Crezi ca MCV te va favoriza sa scapi de dosare ?Ii deranjeaza raspunderea magistratilor si sectia care ancheteaza?
5
4
Poti sa sugi taragotul fara sa te apleci sa imi ei flocii din cur in gura......
2
3
Poti sa sugi taragotul fara sa te apleci sa imi ei flocii din cur in gura.dosare nu am avut dar sau clasat...raspunsul unui muist
5
7
Corect! Da, trebuie analizat in lumina recomandarilor MCV.
8
5
Da-le nene cultura nu tochitura!
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218