REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Klaus Iohannis DEZVĂLUIE ce i-au spus liderii europeni: Din cauza PSD nu suntem primiți în Schengen

Klaus Iohannis DEZVĂLUIE ce i-au spus liderii europeni: Din cauza PSD nu suntem primiți în Schengen

Replica API 13 mai 2019 | 00:33 386

Președintele Klaus Iohannis a explicat că discutat cu liderii europeni despre problema Schengen, iar aceștia i-au răspuns direct. Motivul pentru care România nu este primită este din cauză că nicio țară nu dorește să-și conexeze sistemul informatic ultra sensibil cu o Românie care nu controlează lupta împotriva corupției. Președintele dă vina pe cei de la PSD pentru faptul că nu suntem în spațiul Schengen, scrie stiripesurse.ro

”Discuția despre Schengen este veche și faptul că nu suntem în Schengen are două motive:

1. O motivație este legată de modul în care ne comportăm noi: corupția și lupta împotriva statului. Nu vrea nimeni să-și conexeze sistemele foarte sensibile cu o țară care nu poate ține în frâu corupția. Ne-o spun oamenii pe față: rezolvați-vă problema corupției și mâine sunteți în Schengen. Asta mai durează un pic, că nu se poate rezolva cât timp sunt ăștia la putere și știți la cine mă refer.

2. A doua problemă nu ține de noi: nu au încredere că putem să ținem sub control fenomenul migraționist.

Am discutat cu toți liderii europeni. Am fost atât de aproape, atât de aproape să intrăm în Schengen, dar au câștigat PSD-iștii și totul s-a dus pe apa sâmbetei, totul s-a resetat. PSD-iștii sunt de vină că nu suntem în Schengen. Dacă continuam lupta împotriva corupției, consolidarea statului de drept, astăzi eram în Schengen și o spun cu toată răspunderea pentru că știu ce vorbesc! Nu din cauza voastră, nu din cauza francezilor nu suntem în Schengen, ci din cauza PSD-ului. O spun cu toată răspunderea!”, a spus Klaus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu gasca asta de HOTI ai lui DRACnea care s-a urcat cu picioarele pe tara si pe noi, toti trebuie sa fim alaturi acum mai mult ca oricand! Hotii nu se dau in laturi de la nimic si nu mai tin cont de nimic: Nici de romani nici de UE..Ei lupta sa-si salveze hotiile, sa scape de lege si puscarie, nimic sa nu pateasca! Ori asa ceva in secolul 21 nu se mai poate! STOP HOTIEI si HOTILOR. Banii furati inapoi la buget sa crestem tara si economia, sa traim toti romanii mai bine nu doar o gasca de HOTI care-au distrus tara si pe noi toti! HOTII la puscarie unul cate unul...Acolo sa stea HOTII NU primari
1
0
mai dute in pu..a mea cu dezvaluirea ta nenorocitule. numai contre ai pus la tara asta . ce te leaga de romania pe tine ? casele alea care le-ai cumparat prin mangle aranjate cu primaria pe care o conduceai tu. esti ieftin tare domnule presedinte. abia astept alegerile prezidentiale
2
3
Suntem agresati zi de zi, ceas de ceas, numai de penali si HOTI care au ajuns sa faca LEGI numai in favoarea HOTILOR. Vedem cum au ajuns sa fure cu LEGEA ca sa nu pateasca nimic, nimic sa nu le poata fi luat, sa fie judecati si condamnati. Toate HOTIILE astora, noi si copii nostrii le vom plati toata viata, ca datorie publica. ASA NU SE MAI POATE! TREBE sa iesim, sa ne aparam tara si pe noi de aceste JEGURI PENALE. NOI suntem TARA, In NOI sta PUTEREA si trebe sa reactionam. EI, HOTII, sunt putini, vicleni, misei si cu mult, mult prea mult tupeu nesimtit. JOS SI LA PUSCARIE CU EI.
4
3
te-au luat de prostul Sibiului. Ce explicatie e asta? Nu vor sa ce? Lege calculatoarele lor la ce? La lupta nasoala impotriva coruptiei? Doar 5 boi tefelisti si 6 rezistenti gasesc logica in ceea ce spui!
5
6
Vai de mama de roman de-a ajuns sa gandeasca asa! Uitati ca peste cinci milioane de romani muncesc in UE? Uitati ca PSD-ul a distrus tot in tara asta, ei au guvernat tot timpul, chiar cand PNL cu tariceanu aveau guvernul tot PSD a condus tara! Uitati ca agaricii lor isi iau pensii speciale cat o suta de amarasteni la un loc! PSD manipuleaza minte si FURA pe rupte!
8
6
Oare cat te mai rabda dumnezeu?? cata minciuna..cata manipulare! Cauza este ca politicieni gen , Macovei , Preda , care isi critica tara in parlamentul european si fac jocul celor cu interes din UE...RUSINE!!!
6
12
sa-i sugeti pula hotului dragnea si mie sa-mi lingeti cacatul !!! Cu limba !!!
11
14
Electorala sa prosteasca pe cei care ar mai pune botul insa, romanii sau cam desteptat si tu Johanis, dar si Orban, Rares Borcan, Turcan si alte beliciuni din USR, Pro Romania sau partidul lui Cioclos o s-o luati in mama, javrelor securiste ce sunteti!
13
15
Din ce tara esti si pe cine reprezinti Americanule???
8
8
Auzi ce beliciunea dracului,nu suntem primiti in schengen! O sa ne primeasca pentru ca suntem buni cotizanti fara a cerem nimic!
15
9
5 milioane de capsunari sau multe fete care se prostituiaza.
11
10
Sanchi acum!!
7
7
Toata mascarada de acolo cu toti bosorogii din europa care au trait toata viata pe spinarea celor ce muncasc in tarile lor s-a vrut a fi o campanie electorala pentru sluga cea mai docila adica pentru pampalau, nu intamplator s-a tinut la Sibiu. Fraierii pun botul evident dar noi stim ca doar interesele personale ii fac sa-l mai voteze pe asta si gasca lui PDL-PNL ista si userloaca!
18
10
Analfabetule, mai pune la roata, exista si punctul ca semn de punctuatie! Ai luat-o pe miriste, te pierzi in anacoluturi, nu mai stii de virgula, esti vai de mama ta... Mananci ieftin si asta e si mai grav. Pentru tine, caci, altfel, nu contezi... Fraiere!
9
13
era clar ca lumina zilei- nu era necesar sa primim confirmarea din partea altora. Asistam de aproape trei ani de zile la o mimare a unei guvernari, care, pe valul unui vot deloc masiv,ci mai degraba a absenteismului masiv ce ne-a costat pe toti , negativ categoric,- au avut un singur scop acela de a-si scapa diitatorul suprem puscarias draknea de puscarie sens in care au incercat si intr-o oarecare masura au si reusit, subjugarea intregii tari- a sefilor institutiilor cheie prin inlocuirea fortata a acestora cu analfabeti agramati slugi si precuri coalitie.
17
14
Bai mamelucule ce pula mea mai debitezi ?.O sa sugi pula la tot psd ul si la toata romania.Zdreanta fascista!!!
13
15
Nu cumva din cauza ta neamtule
15
14
Sa mori tu - ca spui adevarul?
19
12
Iohannis mananca unu cald de la caine.
15
14

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102