REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Klaus Iohannis i-a RESPINS pe cei trei miniştri propuşi de PSD

Klaus Iohannis i-a RESPINS pe cei trei miniştri propuşi de PSD

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:16 470

Klaus Iohannis a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu ia act de demisiile miniştrilor Fondurilor Europene (Rovana Plumb) şi Românii de Pretutindeni (Natalia Intotero), în contextul în care nu a fost de acord cu propunerile PSD pentru aceste portofolii, dar nici cu cel pentru Justiţie.

"Această remaniere este un fel de farsă. Nu are nici o treabă cu agenda românilor. E cauzată de o răfuială din PSD. Nu sunt de acord cu această remaniere. Am vorbit cu doamna Dăncilă să vină cu noi propuneri. Nu accept demisiile până când aflu persoanele care urmează să preia portofoliile", a spus Iohannis. De asemenea, acesta a anunţat că propunerile PSD pentru ministere de mai sus nu sunt suficient de pregătite. "Nu sunt suficient de pregătire", a spus preşedintele.

Reamintim că prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a transmis, miercuri seara, președintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor miniștri pentru portofoliile Ministerului Justiției, Ministerului Fondurilor Europene și Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

Totodată, premierul a transmis către Administrația Prezidențială propunerea de revocare a ministrului Justiției, Tudorel Toader, și demisiile ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, respectiv, ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero.

Pentru Ministerul Justiției a fost propus Eugen Nicolicea, membru al Camerei Deputaților, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Oana Florea, membru al Camerei Deputaților, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost propus Tit-Liviu Brăiloiu, membru al Senatului.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma pish si sa le dau mooie celor trei ministrii propusi de psd!!! Muie psd!!!! Muie votantilor psd!
0
0
am marea placere sa le dau cacatul la lins tuturor pesedeilor lingai. Si nu-l uit nici pe muistul brailoiu care a dat spaga replicii sa nu dea voie sa-l muim pe prost in direct. Cu cacat !!!
4
1
Cit ma suportam ?
4
0
Pai aia erau propuneri de ministri ?--fereasca Dzeu !
4
0
Ce sa faca si el,ca doar trebuie sa mentina traditia presedintilor romani de tot rahatul. Daca nu face absolut nimic bun pentru ca e destul de dificil,face cat mai mult rau,ca asta poate orice dobitoc,deci si Iohannis.
1
4
Madam veorica a propus doar slugile , marionetele , pupincuristii PSD-ului
4
0
Ati facut tara zob,minciunile voastre dau chix,- gasca asta de hoti, borfasi excroci. analfabeti, agramati, inculti, puscariasi, penali, interlopi- care nu au nimic in comun cu poporul, de altminteri nimicnicia aia de om, radulescu ''MITRALIERA'' penalului DRACnea, a spus clar: '' ma l;asi cu poporu?'', nu domnule nu va lasam si nu ne lasam pana nu va vedem dupa gratii
5
1
esti cel mai prost presedinte din intreaga istorie a Romaniei ! esti locul 1 fara contracandidat !
2
6
Are un MARE MAIMUTOI nu un PRESEDINTE!
2
6
Foarte bine! Bravo d-le presedinte! Ati luat o decizie corecta. Va multumim, va sustinem!
6
2
Un oligofren inconjurat de multi altii...cum scapam fratilor, de ei? Haideti sa ne exprimam prin vot. Macar speram sa avem o sansa.. Problema este ca nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara.. La Constanta, sugerez institutiilor abilitate sa-i monitorizeze activitatea inspectorului sef Dancu.
5
1
Brailoiu este un oligofren, asta-i sigur!
8
2
PSD este extrem de slab si da niste legi foarte abuzive mai progresiste decat USR ca de exemplu legea cu ordinul de restrictie care permite politiei sa dea fara barbatul din casa lui vreme de 6 luni doar ptr ca i-a tras o palma concubinei deci inclusiv uneia care a stat la el o noapte si s-a gandit ca ar fi cazul sa se faca stapana pe tot ce are omul in casa, iar proasta de carmen dan sare de 2 metri cand judecatorii dau peste bot fufelor dornice de inavutire!
1
8
Este o decizie normala si usor de luat avand in vedere ce au trimis PSDisti.
15
8
Cel mai idiot presedinte pe care l-a avut romania
15
21
Aia voiau sa fie ministri?
16
8
pastele meu a trecut, voi vreti Paste linistit? Vreti o tara normala ? Ma pish pe voi cu bolta, pe sarbatorile voastre ,pe Constitutia voastra si pe parlamentul vostru prostilor, pana la toamna fac ce vrea muschiul meu ! Uite la neamurile proaste din PNL astia politicieni ,ce bun simt , ce buna crestere Dancila vezi de ce porcul meu de Florin Roman te face tuta? Ce, crezi ca eu sunt un domn , bine educat si cu maniere si trebuie sa fiu tratat asa? Adevarul este ca sunt un jegos ,marlan,neam prost adeptul placutei suedeze asa cum sunt si cei care ma sustin !
13
8
Ce altceva mai stie jalnica vietuitoare????
8
12
Sugi piticul sa faci ca inamicul
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102