REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Klaus Iohannis i-a trasat lui Ludovic Orban primele ordine: „Asta ne dorim cu toții“

Klaus Iohannis i-a trasat lui Ludovic Orban primele ordine: „Asta ne dorim cu toții“

Replica API 16 octombrie 2019 | 03:01 496

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban să preia Guvernul, după demiterea echipei conduse de Viorica Dăncilă. Președintele i-a trasat și câteva ordine lui Orban, pe care va trebui să le execute cât mai repede.

”Organizarea alegerilor prezidențiale, elaborarea bugetului pe 2020, închiderea bugetului pe 2019, dar și multe alte lucruri aștept de la guvernul Orban și sunt convins că se vor strădui să pună pe picioare o perioadă de guvernare de succes, pentru că asta ne dorim cu toții. Situația nu va fi simplă deloc, fiindcă opoziția e atât cât am văzut-o la moțiunea de cenzură și va fi destul de greu de negociat proiecte legislative complicate, cum e legea bugetului. Dar, toate sunt posibile, am încrederea că se va ocupa la modul cel mai serios de aceste chestiuni.”, a declarat Klaus Iohannis.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma P.S.Distilor pregatitiva sa mai luati o muie cu ocazia alegerilor prezidentiale din primul tur bineinteles, caci cel mai capabil om al vostru adica aia pe care ati aleso sa va reprezinte nu va intra in finala pentru prima oara de la F.S.N si pana astazi.Asa ca haideti sa vedem ce spune poporul,cu toate ca pe voi nu va intereseaza de romani totusi ar trebui sa stiti ca POPORUL este ROMANIA nu voi si speciali vostri.
4
4
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
2
2
uite asa a ajuns tara asta sa fie condusa de un neamt puturos si un ungur betiv.Romanii iar au au pus botul la prostii . Halal Romania, chiar nu mai este nimeni bun, onest, cu suflet de roman sa conduca tara asta?
2
2
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
4
1
Sica Mandolina zi ne o geampara
2
3
Orban a stabilit o premiera mondiala: din somer, prim-ministru! Spuneti-mi o tara in care s-a mai intamplat asa ceva. Mai avem putin si cadem de pe harta ...
12
2
Am sa ii dau limbi in cur si in pula lui klausugel si mort ca ma pus mare prim ministru la guvern.Si mi a trasat ordine sa il deranjez la treicoceni pe klausugel doar marti ca de miercuri pana luni este in weekend
8
4
vezi ca ai uitat sa-ti iei pastilele!!!
5
3
Maestre, si Geta a luptat pana la ultima suflare... Mare ai fost, Maestre! Chapeau bas...
3
3
Cu de alde Geta in populatie, d-aia suntem de rasul curcilor din Europa. Creierul subdezvoltat, inflamat si iubitor de Rares Bogdan, Dragos Patraru, Tudor Chirila, Petrov, Turcan si Sica Mandolina are nevoie de terapie de grup, mult litiu si un guvern Iohannis.
12
3
Nu vedeti ca suntem in cacat? Mergand in continuare cu hotii, unde credeti ca vom ajunge? Suntem de rasul curcii in Europa. Toti tinerii pregatiti deja au parasit rusinea asta de tara. Au ramas postacii si ultimii mohicani care mai cred ca se va schimba ceva in bine aici. Trebuie sa incercam sa facem ceva pentru tara! Nu putem sa o lasam la mana hotilor si coruptilor. Eu am sa incerc sa lupt pana la ultima suflare impotriva comunismului. Atata cat mai exista el!
7
12
Acum am guvernu mau ,,,vam prostit ROmani..
10
7
FMI a revizuit in crestere la 4% estimarile privind avansul economiei romanesti in 2019 ! DE ce ati dat jos GUVERNUL PSD DOMNULE PRESEDINTE IOHANIS ? DE CE !?
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218