REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Klaus Iohannis îl ironizează pe Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a spus că s-a încercat uciderea sa: „Are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator“

Klaus Iohannis îl ironizează pe Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a spus că s-a încercat uciderea sa: „Are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator“

Replica API 25 august 2018 | 01:33 311

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea

Președintele Klaus Iohannis a declarat, înainte de a intra la ședința Biroului Executiv al PNL, care are loc la Sibiu, că Liviu Dragnea ”are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator”.

Întrebat dacă a primit informații în ceea ce privește o tentativă de asasinat a președintelui Camerei Deputaților, Iohannis a răspuns: ”Nu am auzit niciodată despre așa ceva, dar cum s-a vehiculat la televizor, mi s-a părut că omul deja are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator”.

Întrebat, de asemenea, dacă se referă la Liviu Dragnea, Iohannis a răspuns afirmativ.

Liviu Dragnea declara că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetățeni străini venind în România cu acesta scop, la inițiativa unui om celebru în lume.

"Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazați la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Președintele PSD spunea că știe cine e în spatele acțiunii, dar nu a făcut public numele.

"Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Știu că s-a cercetat, mai departe nu știu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândește la mine", a mai spus Dragnea.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa...multa ...m--e la toti pasd-eii cu creioerul cat nuca!
1
0
pt.muistul de la 19:24 : Vad ca-ti place mult cacatul ma-tii aia curvoi. Deci mai ia ceva si la pachet ! Aceeasi muie si la postacii pesedisti ! Cu acelasi cacat !!! Muie dragnea,muie pesede !!!
3
0
Muie Iohannis,PNL si USR. Ah,da,uitasem,muie si Hastagilor!
0
4
Prostilor..............
1
0
Multa, multa muie postacule drogat numit europeanu, din partea mea si a tuturor celor care ii dau muie lui iohannis si slugilor lui.
1
3
pavelescule,postac pesedist jegos ! Ia niste muie cu cacat de la ma-ta aia curva. Mie cu cacat si de la mine ! Tovaras esti cu pesedeii tai muisti prostovane !!! Muie dragnea,muie pesede !!!
5
1
Ma adresez celor care se bat pentru doi mici si o bere aruncata in scarba inainte de alegeri de catre ciumalai . Mancati in morti mami voastre ce aveti pe acasa si nu va mai vindeti pentru ca de fapt vindeti viitorul copiilor . Daca voua nu va pasa , lasatii pe copii sa traiasca mai bine in tara lor . CIUMALAI VA PROSTESC IN CAMPANIILE ELECTORALE DUPA CARE VA TRAG LA GURITA .
7
1
Tovarasul profesor Iohannis ajuns din greseala si votat din lipsa de atentie unde nu-i fierbe oala vorbeste exact despre caracterul lui infect de dictator mucegait. Nici macar dictator ,,smart'', modern ci efectiv mucegait,mirosind a mosnegi pe patul ducerii dincolo. Arogant si ciufut,urand tot ce pare superior lui,inclusiv etajele superioare ale cladirilor daca el se afla jos,ragaie ca Base,doar-doar va avea adepti de teapa fostilor basisti ,dar mai multi. Inutil ! Degeaba ! Basini in vant,caci nu vei mai fi votat !
2
7
mizerabili sunteti cum sa doresti moartea unui om dumnezeu are grija de fiecare asa ca linistitiva.
1
4
Eu oricum ma cac pe acest neamt care ii linge pizda lui merkel...pe unde fut eu el linge.
3
10
Dar chiar nu se poate sa-l iradiati pe acest Draknea, precum a fost lucrat Gh. Gheorghiu-Dej de rusi, sa scapam odata de el?!? Eu cred ca se poate - pt binele Romaniei! Hai liberare!
10
3
Dragnea sa nu mai umbli cu etnobotanice.Vezi ce se intampla cand folositi etnobotanice in grup la antena3? Incepeti cu halucinatii despre asasini si uite ai batut un grup de turisti israelieni degeaba. Dragnea trateaza-te ca o sperii pe irinuca.In loc de viagra trebuie sa te adoarma in camasa de forta.
10
1
ptr puscariasul dragnea, decesul er fi prea simplu, puscaria pe viata- numai asa va intelege si deslusii binele si prosperitatea datarita guvernarii lui, caci el a guvernat
11
2
Suge o fraiere coclit impreuna cu limbistul de jos..
6
14
Cel mai asteptat deces al anului este decesul lui Liviu Dragnea. Probabil cineva doreste sa faca un cadou romanilor.
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218