REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Klaus Iohannis, întâlnire cu omologul sârb. REACŢIE NEAŞTEPTATĂ la întrebarea despre Sebastian Ghiţă

Klaus Iohannis, întâlnire cu omologul sârb. REACŢIE NEAŞTEPTATĂ la întrebarea despre Sebastian Ghiţă

Replica API 9 martie 2018 | 01:35 337

Situaţia juridică a fostului deputat Sebastian Ghiţă a fost unul dintre subiectele discutate în întâlnirea pe care preşedintele Klaus Iohannis şi omologul său sârb, Aleksandar Vucic, au avut-o la Cotroceni. Întrebat de jurnalişti în ce stadiu este procesul de extrădare al fostului politician român, Iohannis a avut o reacţie tranşantă: Nu este treaba preşedinţilor, a spus el.

„Nu am discutat, dar pe urmă am aflat că vreţi să întrebaţi aşa ceva şi l-am intrebat pe preşedinte. A zis că nu ştie, dar cu siguranță lucrurile sunt pe făgașul normal, instanțele deliberează și se va da un verdict pe această chestiune. Mai mult nu a putut să-mi spună, mai mult nu pot nici eu. Nici nu cred că e treaba preşedinţilor să se ocupe de cei care fug de justiţie.", a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele sârb a venit însă cu completări şi a susţinut că a cerut un punct de vedere în acest sens, chiar în timpul discuţiilor cu preşedintele Iohannis, de la ministrul de Justiţie din Serbia.

"Eu nu am prea multe date in acest sens, dar organele juridice se ocupa de aceasta chestiune. Cand dnul presedinte m-a intrebat, i-am transmis mai departe domnului ministru al justitiei din Serbia si vom primi astăzi un raspuns", a completat Vucic.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
explicatii unor gunoaie sau unor rau-intentionati in schimb a plusat perfect practic obligandu-l pe sarb sa se ocupe de explulzarea nu de gazduirea talharilor pe teritoriul lor.ghitisor are zilele numarate.un lucru benefic.si baselu l-a invitat pe omar haissam in romania,va mai amintiti?si a venit tiganul impachetat frumos cu funditza.
0
0
las-o inpace pe Kvesi ocupate mai mult de tara ca ea nui tara s-au intimplat atitea si atitea pe calea ferata nui a tari spun astea prin ziare ca ne pacalesc cu gazele din marea neagra nui treaba ta catot a tarii sunt nu te intereseaza daca nu te intereseaza pleaca dute
0
0
Duda tot duda ramane!
3
0
fraierul Iohannis, prins cu minciunica.. Nu e treaba presedintilor zice el, dar in intrevederea oficiala despre asta a vorbit...
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218