REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Klaus Iohannis intervine în scandalul Pilonului II: 'îi somez pe guvernanţi să-şi revină'

Klaus Iohannis intervine în scandalul Pilonului II: 'îi somez pe guvernanţi să-şi revină'

Replica API 22 mai 2018 | 00:51 342

Preşedintele Klaus Iohannis somează Guvernul să-şi clarifice intenţiile cu privire la Pilonul II de pensii, exprimându-şi speranţa că acesta va fi lăsat în forma actuală, conform stiripesurse.ro.

"Am observat, recunosc, cu multa ingrijorare, ce se intampla si nu numai de acum. Cred ca va amintiti ca a fost parca la investirea Guvernului Tudose cand exact la depunerea juramantului, in cadrul audierilor in parlamnent, cineva facuse afirmatia ca se desfiinteaza pilonul II.

De atunci a aparut un fel de ping-pong de declaratii: ba se nationalizeaza, ba nu se nationalizeaza, ba se suspenda, ba nu se suspenda. Aceasta abordare este la limita unei guvernari diletante foarte toxice. Ii somez pe guvernanti sa-si revina, sa clarifice care este intentia lor. Sunt bani privati, banii oamenilor care contribuie la pilonul II.

Nu poti sa te joci cu asa ceva. Pe ce alta parte aici avem de-a face cu o chestiune care trebuie clarificata pe termen lung. Nu plateste nimeni o contributie ca sa primeasca banii a doua zi. Riscul este ca cetatenii sa-si pierda increderea in capacitatea statului de a gestiona sitemul de pensii.

Asa nu se poate. Este nevoie de o clarificare ferma. Sper eu, o clarificare in sensul ca PSD nu se atinge de acesti bani si atunci lucrurle se pot cladi mai departe", a declarat Klaus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pusa la cale de daddi escrocul de teleorman.un bolnav psihic,rau intentionat,care e interesat cum sa scape de mititica,un marlan care pretinde ca se pricepe la absolut orice.jos labele de pe economiile oamenilor,confiscati banii proveniti din jaful national,acolo sunt sume enorme.Mazare si altii au furat miliarde si stau in statiuni cu pwla in sus.
4
1
de la pilonul 2 poti cere toti banii odata la pensionare sau repauzare,statul care ia partea leului i-ti transmite multa lamaie
2
2
atunci cand pentru cat se cotizeaza la pilonul II si se va da pensie 1 leu pe cine mai injurati! In tot scandalul asta nu vad un reprezentant al unei companii de pensii sa explice clar cat se cotizeaza si cata pensie se va da!!! asta daca nu da faliment!
1
0
Foarte bine d-le presedinte! Somati-i! Eliminati-i ! Nu-i mai suportam. Credeti ca-si revin onor guvernantii nostri, in frunte cu tantita de Videle ??
7
2
de vedere,in rest asteptam sa se sature oamenii si sa avem de data asta o Revolutie adevarata nu lovitura de stat cum a fost in 19-89 ca sa o citam pe d-na''prim ministru''.Toti cunoscutii mei il vor vota tot pe werner.
6
3
In rest bun de nimic
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218