REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Klaus Iohannis, la SCJU Târgu Mureş: Am văzut un spital cu multe secţii extrem de performante

Klaus Iohannis, la SCJU Târgu Mureş: Am văzut un spital cu multe secţii extrem de performante

Replica API 5 octombrie 2019 | 00:00 236

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă seara, după vizitarea unor secţii din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş şi a Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, că a văzut un spital cu multe secţii "extrem de performante" şi a întâlnit personal medical "extrem de dedicat".

"Sunt foarte bucuros că am ajuns astăzi aici, am văzut un spital cu multe secţii extrem de performante, am întâlnit personal medical extrem de dedicat, am văzut pacienţi cu probleme foarte grave, care sunt foarte bine trataţi şi foarte mulţumiţi aici. La sfârşit am avut o mică întâlnire cu personalul care a dorit să vină şi pot să vă spun, cu toată deschiderea, că i-am felicitat din inimă pentru munca pe care o fac aici", a declarat Iohannis, la finalul vizitei.

Preşedintele României a vizitat Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT), fiind însoţit de şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul IUBCvT, prof. univ. dr. Horaţiu Suciu, şeful după care a fost invitatul dezbaterii "Antreprenoriat modern în Târgu Mureş - de la excelenţă în cercetarea şi inovarea medicală, la start-up-uri inovative şi incubatoare de transfer tehnologic", moderată de şefa Clinicii de Cardiologie a SCJU, prof. univ. dr. Theodora Benedek.

La intrarea în SCJU Târgu Mureş, Klaus Iohannis a fost întâmpinat de numeroşi simpatizanţi ai PNL, cărora le-a spus că săptămâna viitoare speră că vor fi veşti politice bune.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intarziatul asta mintal si cand da buna ziua citeste de pe hartie. Cu greutate ce i drept pentru ca nu i este usor daca nu analizeaza formula de salut cu vreo saptamana inainte si cere si parerea Curtii Constitutionale, motivata si publicata in Monitorul Oficial.
0
0
Ion prostule sluga la poarta putori de Iohanis
0
1
Futu va n gura de sclavi, la Iohannis se poate comenta si la porcul securist de stroe nu! Lingailor!
2
1
Yohanis esti un pampalau mare
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218