REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră după Conferința de la Munchen. Ce le-a transmis liderilor europeni

Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră după Conferința de la Munchen. Ce le-a transmis liderilor europeni

Replica API 16 februarie 2019 | 00:00 307

Președintele Klaus Iohannis spune că astăzi la Conferința pentru Securitate de la München a subliniat importanța unui mesaj de unitate și de coeziune al Uniunii Europene, aducerea proiectului european mai aproape de cetățeni și construirea unei Europe mai sigure pentru noi toți

„Am reprezentat astăzi România, în calitate de țară care deține Președinția Consiliului Uniunii Europene, la Conferința pentru Securitate de la München. În cadrul intervențiilor și întâlnirilor avute în marja acestui eveniment, am subliniat importanța unui mesaj de unitate și de coeziune al Uniunii Europene, aducerea proiectului european mai aproape de cetățeni și construirea unei Europe mai sigure pentru noi toți.”, scrie Iohannis pe Facebook, atașând mai multe fotografii de la eveniment.

Klaus Iohannis s-a întâlnit, sâmbătă, cu Manfred Weber, dar şi cu alţi lideri politici.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SUGI PULA DIRECT DIN PRIMA SI SA IL PUPI PE KLAUS IN CUR SI IN PULA PE DRAGNEA ASEMENEA CA TOATA ZIUA IL PUPI IN CURUL NESPALAT PLIN DE CACAT PE KOVESI O SPELI CU LIMBA IN LINDICUL PLIN DE SMAC DE LA CICLU SI TOT PSD IN CUR SI IN CARICI. SUCCESURI DEMENTULE LOVIT CU PULA IN CAP CAND ERAI IN MATA CURVA ROMANIEI
1
1
Ce replica putea sa dea un oligrofen basinist-iohanist. Binenteles sa-si bage mizeria lui in tot ce nu-i convine,atat au invatat, atat stiu. Iar lui Ciolanis-7 Case il sfatuiesc sa ramana acolo langa parinti, ca aici papa banii publici de pomana.Si inca ce bani, sa nu faci nimic bun pt. popor , traieste ca un sultan, totul la dispozitie.
2
1
Multumim d-le presedinte! Ne reprezentati cu cinste si demnitate.
4
4
Eu va fut pe toti trei de sub mine in gura si voi imi trageti din pula ! Sau mai bine imi lingeti cacatul ! E mai bine ! Muie dragnea vitamina d, muie pesede !!!
3
2
ia zi herr daca tot ai fost in germania sper ca n-ai ratat ocazia se te dai pe partiile de acolo cum e zapada? un carnat si o berica plus o zi la schi ce mai viata!
1
5
Dulap nemtesc scartaie limba de lemn
4
7
Plavanul vorbeste numai limba de lemn bine, romana si germana sunt facultative si greu de invatat
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614