REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Klaus Iohannis: Nu pot să semnez nişte acte fără a evalua urmările întregii remanieri

Klaus Iohannis: Nu pot să semnez nişte acte fără a evalua urmările întregii remanieri

Replica API 19 aprilie 2019 | 01:04 405

Klaus Iohannis a făcut declaraţii de presă după ceremonia de introducere în profesie a absolvenţilor Consiliului Superior al Magistraturii. Declaraţii ce au avut ca obiect remanierea ministrului Tudorel Toader.

"Ieri (n.red. miercuri, 17 aprilie), au fost trimise la Cotroceni propuneri de revocare şi propuneri de noi miniştri. Primind acele scrisori, mi-am pus întrebarea: Ce se doreşte cu aceste remaniere guvernamentală? De regulă, o remaniere se face pentru un Guvern mai bun, mai eficient, mai eficace. Prima impresie este că această remaniere se face pentru ca lucrurile să meargă mai prost. Ori, aşa ceva, e inadmisibil. E o primă impresie pe care am vrut s-o comunic opiniei publice", a declarat Klaus Iohannis.

"Am vorbit cu doamna prim ministru şi i-am comunicat că va primi răspuns la începutul săptămânii viitopare. Lucrurile încep să capete un contur trist, în condiţiile în care am anunţat un referendum cu privire la asaltul în justiţie. Nu pot să semnez nişte acte fără a evalua urmările întregii remanieri guvernamentale şi de aceea voi face clarificări la începutul săptămânii viitoare. Se vrea reluarea atacului pesedist împotriva justiţiei", a concluzionat Iohannis.

De precizat faptul că PSD a anunţat că se va ajunge la o restructurare a guvernului dacă nu semnează propunerile. Preşedintele nu a dorit să facă comentarii pe baza acestui aspect.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sugi ca se trece prin parlament noul guvern remaniat , muie rezistentule !
0
3
L-au votat 60 si la suta ? L-au votat. A fost isterie ca nu-I lasa sa voteze etc ? A fost! Au fost fericiti ca le-a iesit neamtul lu' pejte ? Au fost. Ei, acum, luati cu paine.
0
5
au mai fost borfasi la conducere.Ne-a dat Dumnezeu escrocii si criminalii pe care ai avem ca sa realizam ce crima odioasa s-a facut in 1989 prin asasinarea lui Ceausescu,un om simplu dar care scosese Romania din evul mediu.Ceausescu ne-a lasat o Romanie ''la cheie''cu tot ce aveam nevoie,o forta economica si oameni educati. Dar criminalii care-au pus la cale lovitura de stat, hoti si atunci, ca si acum, dar care nu-si puteau etala averile frauduloase, l-au executat. NU POPORUL! POPORUL ATUNCI CA SI ACUM A FOST DEZINFORMAT, MINTIT, MANIPULAT. Cam ce vedem noi ca se intampla la latrina 3 acum.
3
2
Ca intodeuma dealtfel presedintele a luat o decizie inteleapta pentru care merita felicitari.Voi ce spuneti PSDeilor.
5
1
Corect! Are dreptate d-ul presedinte. Tineti-i in SAH, inca 45 de zile, va permite constitutia. Cum sa-l numesti pe Nicolicea??...... Este trist ce se intampla, din pacate..... cu asa "guvernanti".
6
2
Asta, pune piedici unei tzari intregi !
4
6
da ce poti sa faci?
3
7
Iohannis se poarta oribil. Dictatorii din lumea asta ,asa spurcati cum au fost si cum sunt au facut si cateva lucruri bune in tarile lor,macar pentru imagine. Iohannis asta face numai rele. Chiar si cei ce-l pupa-n cur azi,se vor convinge ca si lor le va fi nasol. Asa a fost mereu cu laudatul mizerabililor. Nu-I nimic,poate ca romanii isi merita o soarta mult mai rea decat se poate imagina,caci in lipsa de creier doar experientele simtite pe pielea lor conteaza. Romanii nu invata nici din propria istorie,nici din a altora. Nauci si tafnosi in prostia si lasitatea lor ,vor suferi.
5
12

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920