REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Klaus Iohannis o pune la punct pe favorita lui Dacian Cioloș: Refuz clar, categoric, această abordare de tip iliescian că proprietatea e un moft

Klaus Iohannis o pune la punct pe favorita lui Dacian Cioloș: Refuz clar, categoric, această abordare de tip iliescian că proprietatea e un moft

Replica API 19 martie 2019 | 00:00 216

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut marţi, în timpul unei discuţii cu publicul festivalului One World Romania, că proprietatea rămâne un drept care trebuie garantat de stat şi a spus că refuză abordări „de tip iliescian” potrivit cărora este „un moft”. Şeful statului a fost întrebat, la dezbatere, cum comentează apariţia noilor partide de gen "Uber" - fără o ideologie, fără o structură, dar vehicule - şi care este opinia sa despre proprietate, conform stiripesurse.ro.

Întrebarea face referire la declarațiile uneia dintre cele care conduc PLUS, partidul lui Dacian Cioloș, Oana Maria Bogdan, care a declarat că susţine renunţarea la proprietate.

„ Proprietatea trebuie garantată, iar cel care o garantată e statul. Proprietatea e sfântă, nu trebuie folosit cuvântul sfânt pentru asta, dar clară și garantată trebuie să fie. Am trăit o bună parte din viaţa mea într-o societate în care proprietatea nu a fost deloc garantată, nici măcar respectată, nici drepturile omului.

Refuz clar, categoric, această abordare de tip iliescian că proprietatea e un moft. Nu e un moft, e un drept, statul nu trebuie să fie pasiv, trebuie să garanteze proprietatea.”, a declarat preşedintele.

Unul dintre membrii conducerii PLUS, Oana Maria Bogdan, care a fost prezentată de către Dacian Cioloş ca fiind „forţa motrice” a echipei, susţine renunţarea la proprietate şi spune, într-un comentariu pe Facebook, că „omenirea va reuşi să convieţuiască în armonie abia atunci când acest lucru se va întâmpla”.

„Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunţării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparţină unui om, trib, neam sau corporaţie, vom reuşi să convieţuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieţii mele”, a comentat Oana Maria Bogdan, care este membru în Biroul Naţional al PLUS.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cat vei incerca sa intri pe sau sa-mi iei proprietatea, vei face cunostinta cu fierul meu. Mai bine mor decat sa stau ca fraierii aia pe care I-a zapacit comunismul. Oana Bogdan, da-ti-as sangele pe jos.
6
1
Cum sa faci atingere la proprietate? Doamne fereste. Sunt unii oameni saracii care au muncit mult, au facut credite si au muncit o viata sa le achite si sa vina bezmeticii astia sa te lase pe drumuri . Sa renunti in favoarea cui? Cine sa beneficieze?
10
0
Sug puli la greu pe partia pizdii cu limba mea aspra
6
10
A iesit statuiul din amorteala si a inceput campania? Vad ca da cu coltii in toti ca o catea in calduri. Dar de lista PNLului cu Blaga in ea nu are nimic de zis? Cariciule!
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218