REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Klaus Iohannis, precizări despre referendum şi graţiere

Klaus Iohannis, precizări despre referendum şi graţiere

Replica API 25 ianuarie 2017 | 00:00 421

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că formula folosită pentru declanşarea referendumului din scrisoarea transmisă Parlamentului i s-a părut cea mai potrivită, el adăugând că pentru organizarea unei consultări naţionale sunt ceva cheltuieli administrative, dar că nu din aceasta sărăceşte bugetul României. „Această formulare este aceea care mi s-a părut cea mai potrivită”, a spus Iohannis, întrebat care este explicaţia pentru care în scrisoarea transmisă Parlamentului şi premierului Sorin Grindeanu nu apare şi cuvântul „graţiere”. El a indicat că se mai mai lucrează în ceea ce priveşte întrebarea care va fi formulată pentru referendum, notează agerpres.ro.

"Eu cred că ar fi fost mai natural să se gândească dumnealor la costuri înainte să înceapă un demers care evident a dus la această situație, însă eu nu cred că democrația se poate măsura în bani. Din când în când este nevoie de un referendum şi atunci se face. Sigur, sunt ceva cheltuieli administrative, dar vă asigur că de aici nu sărăcește bugetul României. (...) Până şi domnul Grindeanu, cred că în PSD, are dreptul la o opinie", a adăugat Iohannis, cu privire la declarațiile ministrului de Interne, Carmen Dan,și ale liderului PSD, Liviu Dragnea, privind oportunitatea referendumului în ceea ce privește legislația penală.

Întrebat ce garanții are că acest referendum va fi pus în aplicare, şeful statului a răspuns: "Eu cred că întotdeauna lucrăm înspre aplicarea legiiși atunci nu-mi pun această problemă", a spus Iohannis, conform Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dictatorul si penalul Dragnea, sa nu creada, ca ne va si conduce, nu. Si el stie de ce, nu suntem prosti. Democratia nu se masoara in bani, chiar daca ne va si costa multi bani. Vom lupta ! Ne ajunge atata dictatura, minciuna si hotie, d-le Dragnea, d-le Tariceanu, care va votati legi in favoarea voastra, sa va scape de penalitati.
4
1
nu vreau amnistie ,nici gratiere,sa se vada cine-i hot si cine-i om
4
2
esti prajit werner
1
7
Corect ! Ei, "dumnealor", onor guvernantii, in frunte cu dictatorul Dragnea, sa se fi gandit la costuri inaite sa inceapa un demers care evident a dus la aceasta situatie. Democratia nu se masoara in bani.
6
2
caci dupa mintea lui bolnava si mediocra ar fi tinut-o pe-a lui stiind ca face doar rau si numai rau poporului si uite asa a cescut in mitea si viziunea celor ce-au iesit in strada !
1
3
daca se organizeaza un referendum pentru suspendarea lui participam in masa. insa nu pentru interesele lui personale. vrea sa distruga contracandidatii la viitoarele alegeri presedentiale. un neamt idiot.
4
6
oare presedintele mediator si protector pentru toti romanii si cei care l-am votat si cei ce nu l-au votat nu poate sa inteleaga ca avem nevoie de LINISTE ARMONIE ca nu mai vrem DEZBINARE zornait de catise razbunari si mai ales ACOPERITI vrem sa trai liberi sa vorbim tare sa nu ne mai fie frica
7
6
Eu cred ca m am.lovit tare la cap...din prea multa laba...
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614