REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Klaus Iohannis pregătește referendumul pe justiție

Klaus Iohannis pregătește referendumul pe justiție

Replica API 16 martie 2019 | 06:08 408

Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, lucrează la o strategie pentru declanșarea referendumului pe justiție în ziua alegerilor europarlamentare, anunta G4Media.ro, citand surse apropiate Palatului Cotroceni.

CCR a decis, in cursul acestei saptamani, ca poate fi organizat un referendum in aceeasi zi cu alegerile europarlamentare.

Decizia de a declanșa procesul de consultare a populației a venit după ce Curtea Constituțională a decis că organizarea unui referendum concomitent cu alegerile este constituțională.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt cei care au avut salarii taiate cu 25 la suta, cand au platit inprumuturi la FMI centura de siguranta pentru banci, care au platit tva 24 la suta in loc de 19, care dadeau 7 lei pe litrul de benzina, care plateau taxa de inmatriculare, care stateau acasa in concediu pentru ca nu puteau merge 3 zile in concediu platit si ar mai multe...
0
6
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
6
0
si nu au inteles nimic din moment ce isi voteaza de 30 de ani propria moarte in spitale, cea mai mare inflatie din Europa, imprumuturi lunare de 1 miliard de euro, criminali de la Revolutie, Mineriade, gazare pe 10 august si fuga propriilor copii din tara!
8
1
Doar daca se va vota FARA PENALI IN POLITICA e sigur ca scapam de Ciolannis. Caci un penal mai mare nu stiu, Nimeni n-a furat atatea case si n-a avut atatea dosare... A, ca le-a dosit taica Lazar... asta e altceva... Dar cu stafidita de nevasta-sa ce facem?...
4
10
Or sa se prezinte la vot cam cati au fost si la referendumul ala cu familia din barbat si femeie ori poponari.
3
6
Hotu striga hotii
5
8
imbecilitate si letardie..
3
7
Retardatilor, sa-l pupati pe Iohannis in cuc!!!! Sper sa v-o traga Dracnea la buci pana va cacati imprastiat, imbecililor!
12
6
Pe cine faceti penal ma PSDeilor cand la voi purceaua e moarta in cotet sau mai pe intelesul vostru sunteti condusi de un condamnat cu executare.
12
8
bai hotule de case cu nevasta in curand penala, vrei referendum pe justitie? Ce ,ti-a albit procurorul general cateva dosare si crezi ca ai scapat ? Mai bucura-te putin ,cat mai ai imunitate ca dupa aceea vine si vremea sa raspunzi pentru tot ce ai facut ,penalule !
12
14
E o miscare de escroc ,in scop electoral. Normal ca orice om sanatos la cap vrea o justitie reala,deci intrebarile din referendum vor fi in asa fel concepute incat sa dea un inteles in sensul dorit de Iohannis si camarilla lui. In armata ne intrebau setgentii daca ne doare-n p..a de ei sau nu. Daca spuneai nu,te batjocureau pentru ca ,adica cum,nici in p.a nu te doare de ei? Un referendum de rahat,pentru ca romanii da,vor justitie a lor,a celor drepti si cinstiti ,nu o asa zisa justitie care sa fie de fapt un fel de arma de represiune politica si nu numai.
10
12
era singurul lucru asteptat cu mare interes- in sfarsit .Multumim- rezultatul este deja cunoscut
17
6
Tu chiar ai tupeu de hot.
13
18

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369