REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Klaus Iohannis, președintele României

Klaus Iohannis, președintele României

Replica API 24 august 2017 | 00:00 218

Propunerile prezentate astăzi (n.r. miercuri, 23 august) de ministrul Justiţiei se constituie într-un atac asupra statului de drept, independenţei şi bunei funcţionări a Justiţiei, precum şi împotriva luptei anticorupţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LA ORA ACTUALA IN ROMANIA nu mai exista act de JUSTITIE totul este doar la comanda se bat FOSTII cu ACTUALII IAR NOI NATIA......nici macar nu existam ....ei si buzunarele LOR .....atat...VAI BIET POPOR ROAN.....VEI RENASTE VREODATA..........
0
0
Las' ca e mai bine ca Justitia sa fie asa dementa ca acum,sa crape cat mai multi nevinovati in puscarii,printre ei si admiratorii de acum ai oamenilor mafiei din regimul post basist,dar tot ticalos si antiromanesc. Bine ca romanii au inca dreptul sa fuga din tara,sa-si faca un viitor decent in alte parti.
2
1
Asa prost ca tine, mai rar. Pai sunt trei tipuri de instante in Romania. Fond, apel si recurs. Tocmai de aceea sunt trei: daca greseste una, sa repare celelalte. Ce spui tu si Toader este acuzare directa pe fata a judecatorilor de la toate cele trei instante. Papagal mai prost ca tine nu am vazut in viata mea.
2
3
Propunerile considerau in primul rand ca judecatorilor si procurorilor sa li se aplice regulile raspunderii pentru ce fac. Ei nu sunt divinitati,pot gresi sau sa faca abuzuri fara sa aiba nici o scama la basca ? Pai asa,in ,,numele legii' pot fi bagati la bulau toti romanii,asta insemnand pentru multi sinucideri,distrugerea familiei,teroare la nivel national,soclul instaurarii unei dictaturi.Pana azi,la ora asta,nu vedem o justitie demna de a fi a noastra,a romanilor,o justitie care sa fim siguri ca apara libertatea si demnitatea .Iohannis este presedintele unei factiuni,formal este al Romanie
5
0
si cel de sub mine.sugeti o !
9
3
Toader sluga lui Dragnea sterge urmele infractorilor.Nu mai merge, trebuie sa protestam!
3
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614