REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Klaus Iohannis, preşedintele României:

Klaus Iohannis, preşedintele României:

Replica API 25 august 2018 | 00:00 262

„Vom organiza summitul pe datorie. Aici ne duce guvernul de incompetenți, aici ne descurcăm. Deci summitul se va organiza, în bună parte, pur și simplu pe datorie.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dudule..lasa comentariile ,esti mega incompetent sa scri da sa mai ai si o parere...serios acum..ce mama dracu e asta?.ca sa pricepi,toti sunt o apa si un pamant!,cum e si vorba aia.cine poate oase roade.cu tot respectul o zic,dar esti prea prost prietene.
2
0
ducetil la docto si Isaescu s-ai dea bani din oboul cael stringe cas mina in mina
0
1
Demiterea !
1
0
Este f. indicat sa-l faceti pe datorie si sa puneti gaj la banca cele sase case pe care le aveti
2
0
vad ca nu va mai saturati de muie cu cacat fraierilor. De aceea mai luati cu cacatul mamelor voastre curve. Da,tot muie !!! Pt.20:34 : Citeste daca poti citi telegrafu. Ala e ziarul pentru animale ca tine papagalule nu replica ! Raman totusi la ideea de ieri. Muie cu cacat la toti postacii pesedei. Muie dragnea,muie pesede !!!
2
2
Datoria s-o plateasca el --poporul s-a saturat sa-i plateasca vacantele si statul de pomana din functia de pres
3
1
VREI SA LE SUGI PULA LA TOTI COMENTATORII DE LA ZIARUL DE CACAT REPLICA.MAI SECAT LA COAIE TU SI IOHANNIS CAP DE VITEL MUIA DE HANDEL ADICA DE CACAT
4
1
multa, multa muie tie si intregii tale familii formata din drogati si curve.
6
2
Sa va dau muie cu cacat la toti postacii platiti de pesedei ! Muie dragnea,muie pesede !
4
8
un neamt vorbeste de gazare cand nemti lui au gazat 6 milioane de evrei si tigani sa iti fie rusine inconstientule isi bate joc de tine cine iti scrie comunicatele iar la cata minte ai le citesti.
7
5
Astuia ii este frica sa nu-i lipseasca sampania si carnatii cu bere. Nu o sa-ti lipseasca nimic,sefu', nici macar banii de frecat sula in excursii degeaba, cu poleiala de beneficii pentru prostii votanti. O sa ai sclavii si pupincuristii tai in continuare,doar ca zi mai bine ca nu vrei sa se stie de ce si cat cheltuiesti de fapt,cat aruncam din buget pentru curul tau pretentios si fara rost in lumea asta.O sa-ti lipseasca doar voturile pentru inca un mandate,ca nu ai tu bani sa cumperi chiar asa de multi oameni. Esti in acelasi insectar cu Base,pe aceeasi pagina.
7
4
Nu mai validati primi ministri de la PSD astia sunt inconstienti dau pensii marite din imprumuturi,gazeaza si bat oameni,circ total .Va salut si va respect .
5
7
Trebuia sa dormi la ora aceea, lipsa somnului, spune un profesor de la Universitatea din California, dr. Walker, afecteaza creierul. La tine lucrul asta este evident. Sau te pomenesti ca tocmai pe tine a facut cel de mai sus studiile sale...
8
2
s-ar putea sa pun stampila,dar,bine-ti face dragnea,asta ca sa te inveti minte sa mai dai credit imbecililor.daca mai validezi in functia de p.m un singur cretin de la psd e clar ca esti inteles cu ei.cand cretinii conduc degeaba te lamentezi.
3
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369