REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Klaus Iohannis, prima reacție după căderea Guvernului Dăncilă: „Rezolvat. PSD va intra în istorie“. Partidele Opoziției, felicitate de președinte

Klaus Iohannis, prima reacție după căderea Guvernului Dăncilă: „Rezolvat. PSD va intra în istorie“. Partidele Opoziției, felicitate de președinte

Replica API 11 octombrie 2019 | 03:18 372

Klaus Iohannis

„Rezvolvat“, și-a început Klaus Iohannis discursul la Cotroceni, după ce Guvernul Dăncilă a fost dărâmat cu 238 de voturi în Parlament. El a felicitat atât PNL, cât și celelalte partide pentru victoria din Parlament, menționând că „PSD va intra în istorie”.

„Astăzi, a câștigat România! Astăzi, votul românilor dat pe 26 mai la referendum a fost, iată, întru totul și pe deplin respectat. Căderea Guvernului PSD este rezultat firesc al reacției întregii societăți față de abuzurile și incompetența acestui Guvern. Succesul moțiunii de cenzură confirmă un succes care a început cu ceva vreme în urmă. (...) Felicit PNL pentru inițiativa acestei moțiuni de cenzură, pentru efortul liderilor și parlamentarilor liberali de a găsi susținere și sprijin pentru reușita unui demers absolut necesar pentru România. Felicit, totodată, și celelalte partide de Opoziție care au pus umărul la depărtarea acestui Guvern PSD eșuat și derutat. (...) Orice zi cu Guvernul Dăncilă ar fi însemnat pentru România încă o zi pierdută”, a spus Klaus Iohannis, ieri, la Cotroceni.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Super! Victorieee....! Scapam de pesedisti, de ciumatii hoti, mincinosi si penali!
1
0
Domn presedinte vrem sa stim calr: Taiati toate pensiile speciale si toate specialitatile care ne saracesc zi de zi, sau va fofiliti si le ajustati pe ici pe colo...adica bascalie! Sa stim ce-alegem si daca mai merita sa iesim la vot!
1
0
sa - i sugeti pula mortului ! curvele de acasa ce fac ?
0
1
Prostilor.....
3
0
Rezolvat a zis dulapul si dupa Colectiv.
6
4
PSD va castiga alegerile din 2020, iar tu vei intra la parnaie!
6
4
De cand PSD a preluat puterea, singura preocupare a a acestui partid a fost sa distruga legile si institutiile justitiei pentru a evita puscaria. A folosit Guvernul, a folosit Parlamentul, a folosit mai ales CCR ca pe propria echipa de argati pentru a mutila statul de drept dupa tiparul propriilor interese. Nimic altceva nu a facut si nici nu le-a stat capul sa faca decat LEGI pentru HOTI: cum sa-i scape de puscarie si cum sa le salveze averile! NIMIC altceva.
4
6
PSD a distrus ideea de social emocratie in Romania. Este special-demagogie ce fac ei. A favorizat unele categorii sociale in detrimentul altora, asta nu e social democratie. A pus incompetenti in functii. Competent este acela care are expertiza si calificare pentru ceea ce conduce. Un frizer nu conduce o racheta dac nu are pregatire de cosmonaut. Iar un jurist nu conduce eficient o un obiectiv industrial complex daca nu intelege la timp si calificat ce se intampla acolo. Atunci ce rost mai are sa fim ingineri, doctori,econimisti,juristi daca ne credem competenti in toate domeniile? Resetati-va
4
2
Bine ca a plecat proasta de dancila, acum a ramas doar prostanacul de presedinte, o marioneta a serviciilor. Cine se asteapta ca vor scadea pensiile speciale se inseala amarnic. Prostanacul doarme, nu gandeste... doar recita ce-i scriu altii pe foaie.
9
6
PSD cadavru politic, e mort mort mort.
6
9
Pnl o sa faca fix un cacat. Toti politicienii sunt o apa si un pamant singurul lor scop ofata ajunsi la putere e sa isi faca aranjamentele lor si ale apropiatilor lor.
16
5
Am mai vazut 40 000 de specialisti,,la vot parlamentare vor castiga PSD CU 60%.
10
9
Bun bravo hai la treaba cu seriozitate si Doame ajuta.
12
7
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
17
2
Pampalaul sef al romaniei
13
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218