REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Klaus Iohannis: PSD, VINOVAT pentru MOARTEA a zeci, poate chiar sute de români

Klaus Iohannis: PSD, VINOVAT pentru MOARTEA a zeci, poate chiar sute de români

Replica API 14 iulie 2020 | 00:00 1665

Președintele României, Kalus Iohannis a făcut un apel către PSD, care are majoritate la Senat, acolo unde au loc dezbaterile legate de carantina și izolarea românilor, în contextul COVID 19.

Iohannis spune că, dacă nu e finalizată mai repede discutia pentru proiect de lege, ”PSD este responsabil pentru moartea a zeci, poate chiar sute de români. Tergiversarea este intolerabilă”, a spus președintele.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El crede ca poporu e prost si da vina pe PSD. Numai PNL e facut din maici de manastire. Mai bine dadeau legile care trebuie decat sa acuze pe toata lumea.
1
0
Pentru Wuhannis Lucovid haBarna si Cioclos. La umbra unui plop batran doi penelisti se caca. Se sterg cu mastile la cur le pun la bot si pleaca. Doi useristi slabi si flamanzi ii vad din departare. S apropie rapid de plop si nfulec o gustare. In PLUS s a auzit un zvon si confirmat de facebook. Ca s a cacat galben Macron. Si l a manjit pe Ciolos. N am gasit alta rima.
3
0
nu ne lasi in pace deloc
5
0
Din aprilie incoace tot ce moare in tara asta e de la covid. Suntem ca pe vremea lu' Ceausescu: adevaruri trunchiate, rapoarte exagerate, laude tovarasilor care ne apara de dusmani imaginari, condamnari si hule celor care nu se supun regimului dictatorial. Dictatorii nu mor de batranete, poate or muri de covid, dar'ar Dzeu sa dea!
14
1
cacatul la lins ii ingrop cu buldozerul. Asa cu cacatul in gura aia spurcata a lor !!!
5
8
Au iesit pizdeii la atac!!! I-a scos din ascunzisuri fagaboul si cu stroe raja. Sunt flamanzi, nu mai au ce fura!!! Atentie mare!!! Sa le dam putina m..e.
4
12
pnl ne tine in stare de alerta pana in 2300. Doamne daca existi scapa-ne de pnl in septembrie!
15
5
nu stie altceva decat psd ul.....
14
5
A furat 6 case PSD.
13
4
Inclusiv cei de la Colectiv,nu?
8
1
Bleibt dumm.
5
2
ba rahanis,stie toata lumea ca tu ai un singur neuron obosit setat pe ...PSD E DE VINA...dar din cauza ta pnl ...HEPATITA GALBENA...o sa mai ia doar o muie la alegeri.succesuri in continuare.
17
4
pebtru incompetenta pnl si klaus tot psd e de vina. Treziti va
16
5
ba, sunteti prosti rau! luati covid si trageti singuri. voi care nu credeti si dupa, sa va rugati de medici sa va trateze.eu v as fouete in gura idiotilor
4
7
Daca o sugi PSD este de vina,daca te futem in gura tot PSD este de vina,daca te joci cu mielul cu o nara tot PSD este de vina.mai plavane ai problema grava la mansarda.aaa tot PSD este de vina.
16
2
Cand ajung acasa si vrea Carmen pl, e vina PSD'ului ca nu mi se mai scoala ! Fmm de ordinar ...
22
4
Alceva mai stii bai plavane, prostul prostilor, nu ai facut nimic in doua mandate, mai ales acum ca ai "guvernul tau". Da-te-n gatu' ma-tii de nemernic tradator de tara.
21
4
Cezara esti proasta rau!!! Du-te dracului cu starea ta de urgenta!
9
5
Esti o limba in cur ordinara. Sa il asculti tu pe dl presedinte futu-ti mortii ma-ti de gunoi uman ce esti. Esti un cretin cu creier de musca.
13
4
pe cei din psd care au dus la o astfel de situatie ajutati,cum era si normal, de presurile ccr care astazi si-au asigurat specialele, la pensii ma refer, nu-i intereseaza decat ce se mai poate fura. Daca pe dl presedinte nu il ascultati atunci aplecati-va urechiile in acelasi mod in care v-ati lasat spalati pe creere cu minciuni, si ascultati indemnul medicilor.Cine nu crede in covid sa intre intr-o sectie TI fara masca si sa respire iar un altul a fost acela infricosator datataor de cosmaruri- va asteptam cu lumanari, spitalele s-au dotat- iar un alt exemplu concludent este al unui destept c
4
21
Nu mai votati PNL
24
6
Mai du-te-n mortii ma-ti de nenorocit infect! Esti o jigodie imputita si mincinoasa.
24
5
Bai Iohanis, mata e vinovata pentru tot raul din ultimii 6 ani in Romania ca nu te.a avortat.
22
7
nu agreez nici o formatiune politica,dar wc iohannis,cu lozinca jos psd,sau psd are toata vina pt toate nenorocirile tarii noastre,asa a castigat prezidentialele.In realitate acest presedinte nu venit cu nimic pt tara noastra,nimic,ba din contra in plina stare de urgenta a aprobat trimiterea la munca pt germania lui,sub patronajul lui si a PNL SE FURA TOT. ORICUM IL DOARE IN FUND SI DUPA CEAFA ,ESTE ULTIMUL MANDAT.
34
9
daca nu mariti pensiile cu 40% sigur o sa vina psd. inchideti litoralu si muntele si bagati starea de urgenta cat mai repede
20
10
tranta,cine plmea a adus diaspora plina de boli din u.e....nasol moment her president.sa inteleg daca nu ti se mai scoala penisul pesdeul este de vina...ai o problema grava la scufita.cu picioarele vad ca te descurci mai rau cu fata aia de nazist si tiuga de sesist
32
5
Nu tu esti vinovat pentru moartea a sute de romani lasati fara asistenta medicala din cauza himerei numita covid! Nu mai vorbesc de colectiv cand tot tu in cardasie cu complicele arahat ati comis-o!
36
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218