REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Klaus Iohannis, REFUZAT de Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor în privinţa Legii referendumului

Klaus Iohannis, REFUZAT de Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor în privinţa Legii referendumului

Replica API 4 aprilie 2018 | 00:33 447

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a respins cererea preşedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a proiectului de modificare a Legii referendumului.

Proiectul iniţiat de PSD îl scoate din procedura organizării referendumului pe preşedintele României, având în vedere că, până în prezent, Parlamentul elabora câte un proiect separat de lege de fiecare dată când se organiza un referendum, pe care preşedintele îl promulga sau îl putea retrimite la reexaminare, relatează b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de catre senatorul Tit-Liviu Brailoiu. Vrem sa stim exact ce favoruri primeste Replica de la Tit-Liviu Brailoiu. Cat primeste sponsorizare? Sponsorizarea este legala? Se platesc taxe? Replica interzice mesajele mai dure, dar il da pe "post" la fiecare doua saptamani pe un senator care injura ca un birjar, un senator ce l-a avut frate pe ex-primarul din Eforie, primar care prin acolitii sai cumpara si construia hoteluri. Cu ce bani?
1
0
Oameni fara constienta fac comentarii, nu sunt inpotriva PSD dar el are dreptate referendul trebuie schimbat poate il bagam in puscarie pe Dragnea.
3
0
nu poti pretinde unui comentator cunostinte gramaticale atat timp cat insusi ministrii educatiei au fost si sunt agramati, la fewl ca toti ministrii si o parte dintre parlamentarii care, la batranete si-au cumparat niticaiva licente, masterate, doctorate, ca se poarta nu?
4
1
Definestete ..ori o sugi ..sau o mananci tot p..a o sugi.
0
0
noi am belit-o ....dar tu ai supt-o , la toti ! esti atat de prost ,oare nu te ajuta capul sau nu ai fost la scoala decat pt a lua ....alocatia !
0
0
Alo,domnu' ala cu ,,a-ti,, si cu,,ve-ti,, ,pina la alegeri ,mai pune mina pe carte sa pricepi ce votezi.
2
2
"Ati" si "veti'. Poporul e cu P mare . Ai un 4, neamtule !
3
4
A-ti belit pula voi din ciuma rosie. La urmatoarele alegeri ve-ti avea soarta PNTCD-ului.poporul nu va mai suporta ciumatilor.
7
3
o haita de hoti, banditi, excroci, analfabeti, agramati, inculti numita ciuma rosie, considera ca in tara asta totul le este permis cu o singura exceptie-trimiterea lor , pe viata la puscarie. Veti beneficia din plin de acest privilegiu, la cate nenorociri acest popor, puscaria pe viata este prea putin ptr voi. Asa sa va ajute dzeu, cum ne-ati ajutat voi pe noi, sa ne parasim familiile si sa plecam slugi in alte tari
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367