REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Klaus Iohannis s-a adresat Parlamentului: „Grija primă a voastră a fost să vă ocupați de dosarele penalilor”

Klaus Iohannis s-a adresat Parlamentului: „Grija primă a voastră a fost să vă ocupați de dosarele penalilor”

Replica API 7 februarie 2017 | 17:49 230

Șeful statului a adresat un mesaj Parlamentului cu privire la modificările legislației penale inițiate de Guvern.

La sosire, preşedintele a fost aplaudat îndelung de către parlamentarii opoziţiei.

Preşedintele a mulţumit pentru primirea foarte frumoasă şi a spus că s-ar fi adresat şi Guvernului, dar ”nu-i bai”, că la ei a fost deja.

„Grija primă a voastră a fost să vă ocupați de dosarele penalilor. Unii sunt mulțumiți, alții sunt nemulțumiți”, a punctat Iohannis.

„Alegeri anticipate sunt în această fază prea mult. Asta este marja de manevră. Cine trebuie să vină cu soluția - PSD”, a spus Iohannis.

„Ați obosit deja? Ghinion! Dacă PSD nu rezolvă criza voi convoca consultări pentru a vedea care sunt soluţiile posibile”, a punctat pentru parlamentarii PSD.

De asemenea, Iohannis a felicitat părinții care și-au dus nepoții și copiii în Piața Victoriei.

"Ce fel de națiune vrem să fim? Vrem să fim o națiune puternică, prosperă, o națiune care își construiește un stat de drept și îl respectă, o națiune care se poate mândri cu o justiție independentă, o națiune unde autoritățile colaborează loial, o națiune cu un Parlament puternic, cu un Guvern performant sau vrem să fim o națiune slabă, disprețuită, care pune totul în joc pentru a salva pe câțiva din situații dificile, pe câțiva politicieni din situații dificile? Merită România acest sacrificiu pentru câțiva politicieni? Asta este întrebarea. Acesta este scopul referendumului. O națiune puternică se construiește cu politicieni integri și credibili în vârful statului, asta îmi doresc eu pentru România și asta cred își doresc românii. Asta este întrebarea: Ce fel de națiune vrem să fim? Și pentru a afla realmente voința suverană a poporului român voi convoca acest referendum", a spus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne mai facem bine niciodata, noua nu ne convine de nimeni, nici in Iad dar nici in Rai. Si Dzeu s-ar speria de cat de rau am ajuns si nu va sti unde sa ne duca In Iad sau in Rai. Ne va lasa pe toti nemuritori prosti pe acest Pamant.
0
0
Voi chiar uitati ca bulangiul asta a acceptat sa fie premierul PSD?
0
0
Pentru pelalita cronica ohanistilor luati de la ... Basescu !
1
0
spurcata natie de om,,
5
1
da suntem de caca de aceea te-am votat pe tine ,in ideea ca nemtii sunt mai buni ,dar se pare ca tactu afost vecinul ungur cu palarie neagra si mustata
7
2
bai nazist imputit chiar nu-ti este rusine ptr. tot ceeia ce faci ? Tu care ai furat ca o jigodie si ai tupeu sa instigi si sa stimezi pe cei ce au venit cu copii mici in strada ! Bai meditator cretin vrei referendum ? Vei avea, poporul cu siguranta as doreste mai mult decat tine cu toate ca se face pe bani nostri in loc sa-i folosim ptr. un trai mai bun TU CRETINULE TE DOARE IN FUND CA AI IN PI.DA MATI DE EXCROC !
6
2
ptr fanii PSD am o super oferta: sa stati la rand sa-l pupati pe Iohannis la ochisorul lui cel maro. Pentru ca a spus azi un mare adevar . Dar adevarul doare, dovada ca turma lui Dragnea s-a panicat si a rupt-o la fuga ...Moliceanu , il apucase inima si aproape sa faca o comotie...Dragnea si Tariceanu bineinteles ca au aberat apoi, au vorbit despre altceva decat ce a zis Iohannis, ceea ce le arata ca sunt in lumi paralele si ei sunt victime. PSD se duce in surand la kkt cu totul de la penalii astia ...
7
7
Cum dracu sa semene timpitelul acesta care abia vorbeste cu Burebista???
8
4
Ati vazut cine ne reprezinta ca si senator ? Un GOLAN ! TIT. Ati vazut semnul obscen facut de acest GOLAN ? Nu se poate abtine ! GOLANIA din nastere nu-i da scapare ! Asta ati votat dragi constanteni !
3
2
Au mai fost si altii: Ecaterina Andronescu si inca vreo doi pe care nu-i cunosc. Cat despre articol, acelasi stil de amator fara bacalaureat .
6
0
Felicitari senatorului Moga, a fost singurul psd ist care nu a parasit sala
6
2
Hotii sunt mincinosi si perversi.
3
0
ESTI O DEJEGATIE A SOCIETATII SI UN REBUT EXACT CA IOHANNIS.
11
3
Da-i inainte Iohannis si nu te uita in gura cretineilor trepanati, psd-isti care habar n-au pe ce lume traiesc!
7
15
Cel mai bun sef de stat de la Burebista incoace ! Este singurul care poate acum sa faca din Romania o tara europeana . Ceilalti , fac din tara noastra , o gaura neagra ... Votantii PSD habar nu au ce inseamna o gaura neagra ... Secaturile ... Gunoaiele ... Mizeriile ...
7
14
Ne-am saturat de tine si strainii tai. Afara de la Cotroceni. Tu nu esti pentru interesel national. Esti numai pentru mila strainilor.
15
6
Eu zic ca grija ta ramane in continuare sa ne arati si noua cat impozit ai platit pentru banii obtinuti din meditati cu care ti-ai luat casele in mod fraudulos prin falsificare de documente! Hotul striga hotii! Puneti labele jos de pe DNA ca e luat de mine?! Slugoi de straini ce esti!
18
5
Sa ti dau o flegma in gura hitleristo- nazisto
15
7
suspendare rapida pt marginitul sibiului
18
6
MUIE psd alde banditilor
10
21
Pt tine penalule si pt statul de drept mafiot.
22
8
Jos fascistul!
22
13
Aia care au iesit din sala trebuie exclusi din institutile statului iar presedintele asta pervers nu face altceva decat sa divizeze oamenii, avem niste curve in fruntea statului incepand de la Dragnea si ai lui terminand cu Iohannis si ai lui, fata shtou acum sa fim pe bune indiferent pe cine simpatizezi hai sa recunoastem ca toti sunt la fel niste japite pe interes propriu!
19
8
afara cu tradatorii romanilor;JOS GUVERNUL!
12
27
e vreo sarbatoare,cu ce ocazie a venit iohanus in parlament,traseaza directive si lor ca si cesemeului
24
9
SENZATIONAL, discursul d-lui presedinte, de mare exceptie ! Va felicit d-le presedinte ! Mult adevar, foarte mult adevar ! Le-ati dat o mare lectie acestor penali...., si o tema de gandire, oricum au obosit deja, au dat si semne, dupa cum s-au manifestat. Rusine PSD-ului, niste incompetenti, jalnici !
19
26
Sasule ai dezbinat poporul! Vei plati pentru asta!
28
18

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102